Neler yeni
Televizyon ve iPtv Dünyasına Açılan Pencere 2025

Bu örnek bir konuk iletisidir. Üye olmak için bugün ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilir ve kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsiniz!

• Değerli Ziyaretçi UyduportaL iPtv Paylaşım Dünyasına Hoşgeldiniz. Önemli ve Öncelikli Kurallarımız ; Kesinlikle Türkiye Digital Platform (Digiturk,D smart, Tivi Bu) Linklerinin Paylaşılması, açıktan Tüm Üye ve Ziyaretcilerimize Dağıtılması Yasaktır. Telif Hakları İçeren Film, Dizi, Oyun ve Program Yayınlamak Kesinlikle Yasaktır. Üyeliğiniz Kapatılır.!!!

• UyduPortaL Trendyol ve HepsiBurda Hizmetinizde

---->LUTFEN OKUYUNUZ<----

• Ana sayfa
  • Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
  • Forumlar
  • Televizyon Keyfiniz
  • Acil Yardım

Yardım En Işe Yarar Iptv Izleme yazılımı

fatih2007

Uyduportal Uye
UyduPortaL Üye
Öncelikle selamlar saygılar..

Şimdi ben Pc'den Vlc ile iptv link açıp izliyorum fakat anlamadığım bir şekilde yayında 3-5 dk içinde kasma - diğer kanala geçme durumunu yaşıyorum. Yinelenme seçeneğini aktif ediyorum ancak o şekilde yarım yamalak izliyorum. internet hızım ile alakalı değil, değişik en az 15 tane iptv panel cracklediğim farklı hesapları ve linkleri deniyorum yine aynı sorun. Vpn mi kullanmam gerek yoksa farklı bir yazılım ile mi izlemem gerek görüşlerinizi bekliyorum.
:)

basit hesapsa yani baglanti kopuyor tek sen degilsin o hesapta ondan oluyor cok kisi bakiyor ayni hesapla smart tvde baska tur olur buffer yapar ama baska kanala atlamaz vlc yapar

basit hesapsa yani baglanti kopuyor tek sen degilsin o hesapta ondan oluyor cok kisi bakiyor ayni hesapla smart tvde baska tur olur buffer yapar ama baska kanala atlamaz vlc yapar

Anlıyorum, basit hesaptan kastın free hesap ya da nette dolaşanlar ise yok öyle değil premium 2018 hatta 2023 e kadar süresi olan hesaplar.

Selam sitemize @sahbaz ustamizin yapmış olduğu player ı ücretsiz kullanabilirsiniz. Arama kısmına panel box player yazım çıkar. Mobil olduğum için tam link veremedim. 3 veya 5 dk izleyip diğer kanala geçiş yapıyorsa başkası tarafından kullanılıyor olabilir. Genellikle atlama bundan dolayıdır. Bunun çözümü de var . :)

Selam sitemize @sahbaz ustamizin yapmış olduğu player ı ücretsiz kullanabilirsiniz. Arama kısmına panel box player yazım çıkar. Mobil olduğum için tam link veremedim. 3 veya 5 dk izleyip diğer kanala geçiş yapıyorsa başkası tarafından kullanılıyor olabilir. Genellikle atlama bundan dolayıdır. Bunun çözümü de var . :)

Teşekkür ederim hocam, hemen deneyeceğim

• Ana sayfa
  • Forumlar
  • Televizyon Keyfiniz
  • Acil Yardım