Neler yeni
Televizyon ve iPtv Dünyasına Açılan Pencere 2025

Bu örnek bir konuk iletisidir. Üye olmak için bugün ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilir ve kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsiniz!

• Değerli Ziyaretçi UyduportaL iPtv Paylaşım Dünyasına Hoşgeldiniz. Önemli ve Öncelikli Kurallarımız ; Kesinlikle Türkiye Digital Platform (Digiturk,D smart, Tivi Bu) Linklerinin Paylaşılması, açıktan Tüm Üye ve Ziyaretcilerimize Dağıtılması Yasaktır. Telif Hakları İçeren Film, Dizi, Oyun ve Program Yayınlamak Kesinlikle Yasaktır. Üyeliğiniz Kapatılır.!!!

• UyduPortaL Trendyol ve HepsiBurda Hizmetinizde

---->LUTFEN OKUYUNUZ<----

• Ana sayfa
  • Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
  • Forumlar
  • Televizyon Keyfiniz
  • Acil Yardım

Yardım Korax Full-x Hd Yardım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan lydonuis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

lydonuis

Uyduportal Uye
UyduPortaL Üye
Merhabalar,
Öncelikle bu işlerden pek fazla anlamıyorum. Başlıktaki cihazı 1 sene önce aldım. İlk aldığım zaman bana Spor tv, sinema kanallarının da olduğu iptv ile birlikte verdiler. Fakat artık kanallar çalışmamaya başladı. Acaba burda ne yapmayalıyım ? Zaten sinema kanalları, Spor tv ve national geographic, discovery science gibi kanallar bana yeter. Burda cccam mi kullanıcam iptv mi ? Ayrıca bu cihazın national geographic gibi uyduda bulunup şifreli olan kanalları çözmesinin bir yolu var mı ? Teşekkürler

zaten 1 senelik uyelik ile verilir
kendiniz ayrica yeni uyelik almaniz lazim iptv
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

bu basliktaki paketlerden alip cihaza ekleyebilirsiniz

zaten 1 senelik uyelik ile verilir
kendiniz ayrica yeni uyelik almaniz lazim iptv
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

bu basliktaki paketlerden alip cihaza ekleyebilirsiniz
Peki iptv ve cccam arasında ki farklılıklar nelerdir ? Bu cihaz hangisi için elverişli?

cihazinizin model numarasina gore cccam destekleyip desteklemedigini ogreneilirsiniz her model farklidir
cccam destekli ise canak ve internetinize bagli olarak paket almaniz gereklidir
cccam den anlamiyorsaniz isin icine girmeyin derim sadece iptv özelligi ile isinizi gorebilirsiniz

Cihazîn fiyatı ne kadar ve nerden aldınız?

• Ana sayfa
  • Forumlar
  • Televizyon Keyfiniz
  • Acil Yardım