- 10,523
- 238,847

SINIRSIZ SÜRELİ - SINIRLI İZLEYİCİLİ TÜRK PANEL
Önce beğen , sonra yorum yaz. bir teşekkür. Sayfayı yenilediğinizde m3u linkini göreceksiniz.İstadiğiniz cihazdan , uygun proğramlar yüklü ise izleyebilirsiniz. Full yayınlar. Ulusal-Spor-Belgesel-Film v.s.
GÖREMİYORUZ DİYENLERE KARŞI HİÇ KİMSE GERÇEKTEN GÖRMEMESİ BANA İNANDIRICI GELMİYOR.Yıllardır burada paylaşım yaparım. Benim paylaşımlarımda sıkıntı yaşandığını görmedim. Mutlaka yanlış yaptığınız vardır. Tekrar beğen sayfayı yenile. Hiç bir garantisi yoktur.
Bir kişi bile izlediğini neden bir resimle yarumda paylaşmıyorki? Bu bile yazılanların inandırıcılığından uzak olduğunu isbatlamaktadır. Ben paylaştım. Becerebilenlere iyi seyirler.
An itibariyla yayınlar kapalı görüldü..
Sen Hayırdır ? Gizli Konu Bu ..!!
Bak Şimdi Genç ! Bu Konuyu Beğen Sonra Cevap Yaz İkisini Birlikte Yoksa Göremezsin Anladın !!
GÖREMİYORUZ DİYENLERE KARŞI HİÇ KİMSE GERÇEKTEN GÖRMEMESİ BANA İNANDIRICI GELMİYOR.Yıllardır burada paylaşım yaparım. Benim paylaşımlarımda sıkıntı yaşandığını görmedim. Mutlaka yanlış yaptığınız vardır. Tekrar beğen sayfayı yenile. Hiç bir garantisi yoktur.
Bir kişi bile izlediğini neden bir resimle yarumda paylaşmıyorki? Bu bile yazılanların inandırıcılığından uzak olduğunu isbatlamaktadır. Ben paylaştım. Becerebilenlere iyi seyirler.
An itibariyla yayınlar kapalı görüldü..
You must be registered for see images attach
Son düzenleme: