Arkadaşlar merhaba. Büyük bir ihtiyaç duyulduğunu tahmin ettiğim yeni bir yazılımla tekrar karşınızdayım. Yıllar önce hazırladığım ve hala özveriyle güncellemeye devam ettiğim Panel Hacker programımla iptv dünyasında büyük bir devrim yaptığım gibi, bu programla da hiç kimsenin henüz başaramadığı bir şeyi başardığımı düşünüyorum çok şükür.Gerçekten çok büyük bir emek ve zaman harcadığım bu yazılımı nasıl dağıtmam gerektiğine karar vermem zor oldu. Ancak böyle bir programa dünya çapında ihtiyaç olduğunu gördüğüm için tüm üyelerimize ücretsiz olarak dağıtmaya karar verdim. Bir hayır duanız yeterli benim için. Güle güle kullanın
Not: Kanallar görünmüyor diyen arkadaşlar: mac adresli kullanımlar tek cihaz içindir. biri kullanıyorken başkası kullanamaz. programla ilgili bir durum değil bu. panelle ilgili
Programın güncel versiyonu
[HIDEREPLYTHANKS]Stalker Portal Player For PC kullanım videosunu aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.
[HIDEREPLYTHANKS][/HIDEREPLYTHANKS]

[/HIDEREPLYTHANKS]
Not: Kanallar görünmüyor diyen arkadaşlar: mac adresli kullanımlar tek cihaz içindir. biri kullanıyorken başkası kullanamaz. programla ilgili bir durum değil bu. panelle ilgili
Programın güncel versiyonu
Süpriz - STALKER PORTAL PLAYER FOR PC V2.0
Arkadaşlar merhaba. İlk versiyonda karşılaştığınız sıkıntılar ve isteklerinizi göz önüne alarak bu güncellemeyi hazırladım. Bu versiyonla artık hiç bir sıkıntı yaşamayacağınızı tahmin ediyorum. Daha önce de söylediğim gibi bir teşekkür ve duanız benim için yeterli. Güle güle kullanın. Not...
www.uyduportal.net
[HIDEREPLYTHANKS]Stalker Portal Player For PC kullanım videosunu aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.
[HIDEREPLYTHANKS][/HIDEREPLYTHANKS]

[/HIDEREPLYTHANKS]
Son düzenleme: