• Değerli Ziyaretçi UyduportaL iPtv Paylaşım Dünyasına Hoşgeldiniz. Önemli ve Öncelikli Kurallarımız ; Kesinlikle Türkiye Digital Platform (Digiturk,D smart, Tivi Bu) Linklerinin Paylaşılması, açıktan Tüm Üye ve Ziyaretcilerimize Dağıtılması Yasaktır. Telif Hakları İçeren Film, Dizi, Oyun ve Program Yayınlamak Kesinlikle Yasaktır. Üyeliğiniz Kapatılır.!!!

• UyduPortaL Trendyol ve HepsiBurda Hizmetinizde

---->LUTFEN OKUYUNUZ<----

Xtream Codes Yeni Sistem Ayarı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan oktay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

oktay

Uyduportal Uye
UyduPortaL Üye
herkese selamlar arkadaşlar son zamanlarda xtream codes paneller yeni sisteme geçti yani güvenlik numarası catcha kısmı eklenmiş benim sorum config oluştururken costant intermedia ayarlarının olduğu kısım ayn m kalacak yoksa extra bir değişiklik yapılması gerekirmi programda
normal şekilde confi hazırladığızda artık tarama yapmıyor captha ayar kısmına girincede sadece ana server ubuntuyu buluyor işin içinden çıkamadım

sayın ustalar. üstteki sorun herkeste var. bizleri bu konuda bilgilendirir misiniz.

sayın ustalar. üstteki sorun herkeste var. bizleri bu konuda bilgilendirir misiniz.

bilen bi kaç kişi var bu forumda yapabilen varmı bilmiyorum ama paylaşmıyolar

Var kardes ama fastocr programla kiriyorum ornek verim size:

Fastocr IPTV-Volkan.net ocr config (captcha) :

View hidden content is available for registered users!

Fastocr kirici yazılım burdan bulursunuz:

View hidden content is available for registered users!

Arkadaşlar captcheli sitelerde user paneller için söylüyorum admin paneller ocr yapmanız gerekir oda yapılır ama uğraştırır.
Normal confinginizi yapın Variables kımına videolardaki gibi variablesinizi hazırlayın

Önemli olan Captcha için aşağıdaki keylerdir kırmızı ile olanlar config dosyanızda bu keyleri yazın.Videodaki gibi confinginizi oluşturun.

HeaderFail=<NOT>||attachment
SourceSuccess=#EXTM3U

bir sorum olacak ozmen usta ip paneller belli bir sure sonra dns degistiriyor panel adida elimizde olmuyor buldugumuz user paslar bosa gidiyor ornek vereyim bu panel tahminim dns degistirdi
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
panel isminide bilimiyorum bunu cozumu nedir acaba Teşekkürler ler

Geri