Bu örnek bir konuk iletisidir. Üye olmak için bugün ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilir ve kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsiniz!
Değerli Ziyaretçi UyduportaL iPtv Paylaşım Dünyasına Hoşgeldiniz. Önemli ve Öncelikli Kurallarımız ; Kesinlikle Türkiye Digital Platform (Digiturk,D smart, Tivi Bu) Linklerinin Paylaşılması, açıktan Tüm Üye ve Ziyaretcilerimize Dağıtılması Yasaktır. Telif Hakları İçeren Film, Dizi, Oyun ve Program Yayınlamak Kesinlikle Yasaktır. Üyeliğiniz Kapatılır.!!!
BEN SİZE DÜN YAYIN ATIYORUM SİZ YENİ CEVAPLIYORSUNUZ. Kurala uymadığınızdan olabilirmi ? Yazılanları okumadınızmı?ustam eline saglık yayını aldım ama çalışmadı atlama yapıyor teşekkür ederim.
Androidda XTREAM Player ile bir deneyin. Genelde yayınlar bu playere uyumlu olabiliyor. Bazı açıklamaalar yazdım. DNS değişinliği gibi.hocam benim dreambox cihazda çalışıyor android boxda ilk ekledigimde çalıştı sonra çalışmadı dreamboxda çalışıyor neden olabilir
Az önce bende kontrol ettim. Bir sıkıntı görmedim.Siz nerede izlemeye çalışıyorsunuz ?ustam eline saglık yayını aldım ama çalışmadı atlama yapıyor teşekkür ederim.