Bu örnek bir konuk iletisidir. Üye olmak için bugün ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilir ve kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsiniz!
Değerli Ziyaretçi UyduportaL iPtv Paylaşım Dünyasına Hoşgeldiniz. Önemli ve Öncelikli Kurallarımız ; Kesinlikle Türkiye Digital Platform (Digiturk,D smart, Tivi Bu) Linklerinin Paylaşılması, açıktan Tüm Üye ve Ziyaretcilerimize Dağıtılması Yasaktır. Telif Hakları İçeren Film, Dizi, Oyun ve Program Yayınlamak Kesinlikle Yasaktır. Üyeliğiniz Kapatılır.!!!
Emeğine sağlık nasip değilmiş yetişemedimTEKRADAN NORMAL ÜYELER DEN İLK 5 KİŞİYE DAHA 1 AYLIK YAYIN PAYLAŞACAĞIM. HIZLI OLANLAR YAYIN İSTİYORUM. YAZSINLAR.
Müsait bir zamanda yayınlarınızı hazırlayıp özelden atacağım. Sitesinde sadece 1 tane alınabiliyormuş. Baana yur dışı kaynaklı geldiğinden,
Sizlerle paylaşmak istedim. Daha önce paylaştığım kişiler yazmasın. Ban sebebi sayarım. Banlarım. Yayın almayanlar yazsın.
Özelinizi takip ediniz.Emeğine sağlık nasip değilmiş yetişemedim
TeşekkürlerNOT :
YAYINLARIN BENİMLE İLGİSİ YOKTUR. TAMAMEN YURT DIŞI KAYNAKLIDIR. BEN SİZLERE AÇIK OLARAK PAYLAŞIYORUM.
İPTV. SAHİBİNİN NASIL BİR SİSTEMDE YAYINLARI AÇTIĞINI BİLMEM İMKANSIZ.BİR DENEME YANILMA İLE DNS DEĞİŞİKLİĞİNİ BULDUM.
İŞE YARADI. EĞER VLC PLAYERDE AÇILMIYOR İSE BİRDE PC.İÇİN EXTREAM CODE PLAYER İLE DENEYİN. EĞER BUNDADA BAŞARILI OLMAZSA, GERİYE TEK BİR
ALTERNATİF KALIYOR YAYINCI İP. KISITLAMASI PROĞRAMLI OLABİLİR. TABİKİ TÜM BU İŞLEMLER TEKNİK KONULAR. BENDE BU KONULARDA BİLGİ SAHİBİ DEĞİLİM.
XTREAM CODE PLAYER İNDİRME LİNK. TÜM BU YAZDIKLARIM TAMAMEN PC. İÇİNDİR. DİĞER CİHAZLAR İÇİN DE UYUMLU OLMAYAB,LİR.
[Hidden Content]
[Hidden Content]