Neler yeni
Televizyon ve iPtv Dünyasına Açılan Pencere 2023

Bu örnek bir konuk iletisidir. Üye olmak için bugün ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilir ve kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsiniz!

• Değerli Ziyaretçi UyduportaL iPtv Paylaşım Dünyasına Hoşgeldiniz. Önemli ve Öncelikli Kurallarımız ; Kesinlikle Türkiye Digital Platform (Digiturk,D smart, Tivi Bu) Linklerinin Paylaşılması, açıktan Tüm Üye ve Ziyaretcilerimize Dağıtılması Yasaktır. Telif Hakları İçeren Film, Dizi, Oyun ve Program Yayınlamak Kesinlikle Yasaktır. Üyeliğiniz Kapatılır.!!!

• UyduPortaL Trendyol ve HepsiBurda Hizmetinizde

---->LUTFEN OKUYUNUZ<----

• Ana sayfa
  • Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
  • Forumlar
  • İptv Panel Adresleri World / Turkey Paylaşımlar
  • İptv Panel Adresleri Paylaşım Bölümü

İptv Panel Adresi Değişen dns panel isimleri ( Güncel ) 2

Alperentoy

Onursal Üye
Onursal Üye
Sevgili Alperentoy Simple Tv'yi indirdim ve çalıştırdım ancak mac ekleme yerini bulamadım. Siz bende 2019 dan beri çalışıyor demiştiniz. Nereden girilir bulamıyorum.
Vlc player için de aynısın söylediniz ama bulamıyorum maalesef.
Sen ilk düğmeyi ilikleyince son düğmeye de gelineceği beklentisindemisin.
Open bulleti kullanmayı öğren en azından config yazacak kadar bilgin olsun, ondan sonra zaten dediklerimi anlayacak yapman gerekeni yapacaksın.

cepken benim bildigim kadariyla mac adresi seyredemessin. mac oynatan cihazlar mecuttur (enigma2-android) onlar daha stabildir ve kesintisiz izlersin. pc de ugrasmaya degmez sen bilirsin yinede

SimpleTV, IPTV ve yerel dosyaları izlemek için geliştirilen ücretsiz bir IPTV oynatıcısıdır.
Oynatıcının temel özellikleri
Son derece esnek ve özelleştirilebilir arayüz (tek tıklamayla kanalları değiştirme yeteneği, kısayol tuşlarını kişiselleştirme yeteneği vb.)
Akışları oynatma ve kaydetme yeteneği
Birilerinin vlc yi kullanarak mac dahil oynatma yapan yazılımlarını kullanıyorsun. Neden kendin kullanırken diğer hevesli birine olmaz deyip yolundan alıkoyuyorsun. Simple TV de vlc kullanıyor. Ben de başlarken onun bu günkü konumundaydım sadce bir süre önce yola çıktığımdan birkaç adım öndeyim. Belkide benide senide yakında geçecek bir arkadaşımız.
Herkes kendi konumundan gördüğünü anlatabilir.

serkan06

Elite Members
Elite Member
Sen ilk düğmeyi ilikleyince son düğmeye de gelineceği beklentisindemisin.
Open bulleti kullanmayı öğren en azından config yazacak kadar bilgin olsun, ondan sonra zaten dediklerimi anlayacak yapman gerekeni yapacaksın.

Birilerinin vlc yi kullanarak mac dahil oynatma yapan yazılımlarını kullanıyorsun. Neden kendin kullanırken diğer hevesli birine olmaz deyip yolundan alıkoyuyorsun. Simple TV de vlc kullanıyor. Ben de başlarken onun bu günkü konumundaydım sadce bir süre önce yola çıktığımdan birkaç adım öndeyim. Belkide benide senide yakında geçecek bir arkadaşımız.
Herkes kendi konumundan gördüğünü anlatabilir.
kardesim ben pc de mac veya iptv denemem denemedimde konu acildi cunku sende biliyorsundur belli denemenden sonra her an icin ban tehlikesi vardir ben yol falan gostermedim yazimi okursan gorusumu soyledim sen bilirsin dedim.cogu paneller hen an icin ban atabilir devir degisti cok uye bu ban olayindan dertli pc playi riziko dedim bilmeyenler icin konuyu uzatmanin ne manasi varki
dahasida var enigma 2 de mevcut ozel yazilimla 1650 adet mac yukleyebilirsin ayni anda her konuyada cevap veriyon
kimsenin kimseye engel oldugu yok

Son düzenleme:

polat

Moderatör
Yönetici
Forum Yetkilisi
  • Ana sayfa
  • Forumlar