Bende aktif , aktif olduğu " Welcome to nginx! " yazdığından da belli oluyor .???
Şimdiden TEŞEKKÜRLER
Değerli Ziyaretçi UyduportaL iPtv Paylaşım Dünyasına Hoşgeldiniz. Önemli ve Öncelikli Kurallarımız ; Kesinlikle Türkiye Digital Platform (Digiturk,D smart, Tivi Bu) Linklerinin Paylaşılması, açıktan Tüm Üye ve Ziyaretcilerimize Dağıtılması Yasaktır. Telif Hakları İçeren Film, Dizi, Oyun ve Program Yayınlamak Kesinlikle Yasaktır. Üyeliğiniz Kapatılır.!!!
Bende aktif , aktif olduğu " Welcome to nginx! " yazdığından da belli oluyor .???
Şimdiden TEŞEKKÜRLER
Hocam ben Türk Telekom kullanıyorum galiba bu VPN korumalı VPN siz varsa SevinirimBende aktif , aktif olduğu " Welcome to nginx! " yazdığından da belli oluyor .
GIBIRNET ile de aktif.Çalışmadı ustadım vpn ile mi çalışıyor...VPN siz olanı varmıdır...
http://xsmartiptv.xyz:8080 yeni adresi beyler
Aktif :yenisini bilen varmıdır Acaba?
Bu arkadaşa ne desek ikna olmadı, sözümüzün de itibarı kalmadı. Ne yapsak acaba?Şu nefertv de kullanmanız gereken panel bayi panel adresinde yazıyor diyor ama hangisi neyse ya bulamıcaz biz bu stb versiyonunu zaten zor bi panel yapcak bişey yok
Üstad bu panelde bloklanma olmuyor ancak panel taraması yapılamıyor sebebi nedir teşekkürler.
Birde deneme amaçlı bilgileri girdim dediğiniz gibi uygulamayı antivirüse attı neden böyle ilginç bir panelÜstad bu panelde bloklanma olmuyor ancak panel taraması yapılamıyor sebebi nedir teşekkürler.
Evet bu panel gerçekten ilginç nasıl beceriyorlar bilmiyorum ama helal olsun sıkı güvenlik yapmışlar galiba zamanın vegasizle Bizim sı birkaç hafta kullandım gerçekten harika deneyimdi halihazırda 8k tv üzerinde Spor Kanalı kanalın 4k maçları oluyordu 3 büyüklerin hani kıskandıracak cinstendi millet yılların üyesi 4k kutu vermekte sıkıntı yaşıyorlar ama bu panelde 4k maç oluyordu ha mükemmel değildi premier league bundesliga maçlarını sky sports uhd hdr li izlemek bambaşka zaten 25mbps internet çekiyordu buradaki kanal 10mbps ortalama ancak yinede o klasik çamur görüntüden uzaktı dediğin gibi çokta zorlamamak lazımŞu nefertv de kullanmanız gereken panel bayi panel adresinde yazıyor diyor ama hangisi neyse ya bulamıcaz biz bu stb versiyonunu zaten zor bi panel yapcak bişey yok
Ben openbullet 1 ile tarama yaptım hesap düşüyor, yukarıda mesajda en başta da örneği var. Config uyumsuzluğu ve ban olayı başarısızlığa sebep olabilir.Üstad bu panelde bloklanma olmuyor ancak panel taraması yapılamıyor sebebi nedir teşekkürler.
Birde deneme amaçlı bilgileri girdim dediğiniz gibi uygulamayı antivirüse attı neden böyle ilginç bir panel
Evet bu panel gerçekten ilginç nasıl beceriyorlar bilmiyorum ama helal olsun sıkı güvenlik yapmışlar galiba zamanın vegasizle Bizim sı birkaç hafta kullandım gerçekten harika deneyimdi halihazırda 8k tv üzerinde Spor Kanalı kanalın 4k maçları oluyordu 3 büyüklerin hani kıskandıracak cinstendi millet yılların üyesi 4k kutu vermekte sıkıntı yaşıyorlar ama bu panelde 4k maç oluyordu ha mükemmel değildi premier league bundesliga maçlarını sky sports uhd hdr li izlemek bambaşka zaten 25mbps internet çekiyordu buradaki kanal 10mbps ortalama ancak yinede o klasik çamur görüntüden uzaktı dediğin gibi çokta zorlamamak lazım