bunu nerden bilebilirim ki? her yan panele tiklamiyorum yazılım yanlari nasil cikartiyorsa öyle veriyorum bi kötü niyetimde yok olmazda suclu bensem ozaman özür dilerim
Sizin dediginiz gibi CÖP paylasmam olur biter bence herkez kendi Bilgisayarini güven de birakmasi lazim. misal vmbox olur yada vmware olur ama neyse benim icin burda Konu kapanmisdir.
iyi Bayramlar herkeze
Paylaşım ve gayretlerini takdir ediyorum. Biraz daha derli toplu kontrolden geçirilmiş olsa çok daha güzel olur. Kendin de farketmişsin denemediğini. Forumda hekes senin gibi büyük usta değil çok amatörler de var onların pclerine güvenliklerine zarar vermemek lazım. Bende programlar var haber veriyor. Herkes de seviyenin aynı olmasını beklememek lazım. En düşük seviyeye göre paylaşım yapabilmek lazım.
Ayrıca test kullandığın manzera yazılımı zaten kendi proxysi üzerinden tarayıp yedekliyor, keza IPTV Stream Checker de aynı şekilde "istanbul ttnet statik ipli" kendi proxysini kullanıyor yani yedekliyor.
Bizler configlere hakim değilsek sadece birilerine işçilik yapıyoruz demektir. Burada paylaşmadıklarımızı bile önce onlarla "kullandığımız programları yazanlar" paylaşmış oluyoruz.
Amacım farkındalık oluşturmak, haklı eleştiri, uyarı, başarıya giden yoldaki engellerin kaldırılmasından başka birşey dğildir.
ben bosverdim benim icin Konu kapanmistir tskler
ayrica Trojan yok DNS tiklayinca neyse
Sana afiyet olsun bulaşmış artık sistemin onu kabullenmiş. O dnsteki panel sana normal davranır ama arka planda neler olur kısmetine... Bende tarayıcıda kasperky barajını aşamıyor. SFVIP ile dnsi çalıştırdığımda da bulaştan dolayı playerı da otomatikman sildi. Derdim kıymetli üyelerimizdi. Bence zaman zaman internet trafiğini izlemende büyük fayda sağlamış olursun.
benbube
bunu nerden bilebilirim ki? her yan panele tiklamiyorum yazılım yanlari nasil cikartiyorsa öyle veriyorum bi kötü niyetimde yok olmazda suclu bensem ozaman özür dilerim
Sizin dediginiz gibi CÖP paylasmam olur biter bence herkez kendi Bilgisayarini güven de birakmasi lazim. misal vmbox olur yada vmware olur ama neyse benim icin burda Konu kapanmis
guldurmeyin bir linke tiklamakla kimse trojan falan atamaz siz sayfaya girer icerde bazi datalari acarsaniz o zaman olur veya piyasaya verilen tarama komut dosyalariyla ile olur bu isler
Yeni bazı paneller artık direk çakıyor usta fransız bir kaç panelle başladı bu işler şimdi bizimkilere de sıçradı. Bir ara paspas da atıyordu hemde biosa saldıran.... Umarım üyelerimize denk gelmez.