Neler yeni
Televizyon ve iPtv Dünyasına Açılan Pencere 2023

Bu örnek bir konuk iletisidir. Üye olmak için bugün ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilir ve kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsiniz!

• Değerli Ziyaretçi UyduportaL iPtv Paylaşım Dünyasına Hoşgeldiniz. Önemli ve Öncelikli Kurallarımız ; Kesinlikle Türkiye Digital Platform (Digiturk,D smart, Tivi Bu) Linklerinin Paylaşılması, açıktan Tüm Üye ve Ziyaretcilerimize Dağıtılması Yasaktır. Telif Hakları İçeren Film, Dizi, Oyun ve Program Yayınlamak Kesinlikle Yasaktır. Üyeliğiniz Kapatılır.!!!

• UyduPortaL Trendyol ve HepsiBurda Hizmetinizde

---->LUTFEN OKUYUNUZ<----

• Ana sayfa
  • Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
  • Forumlar
  • İptv Panel Adresleri World / Turkey Paylaşımlar
  • İptv Panel Adresleri Paylaşım Bölümü

İptv Panel Adresi Değişen dns panel isimleri ( Güncel ) 2

serkan06

Elite Members
Elite Member

mesela bu dns ║∘http://34venita.xyz:8080 direkt pc ye trojan atıyor. Forum çöp tenekesimi işe yarar yaramaz herşey içine yükleniyor? Azıcık da olsa özen gösterilmesi gerekmez mi?

benbube​

bunu nerden bilebilirim ki? her yan panele tiklamiyorum yazılım yanlari nasil cikartiyorsa öyle veriyorum bi kötü niyetimde yok olmazda suclu bensem ozaman özür dilerim
Sizin dediginiz gibi CÖP paylasmam olur biter bence herkez kendi Bilgisayarini güven de birakmasi lazim. misal vmbox olur yada vmware olur ama neyse benim icin burda Konu kapanmis

guldurmeyin bir linke tiklamakla kimse trojan falan atamaz siz sayfaya girer icerde bazi datalari acarsaniz o zaman olur veya piyasaya verilen tarama komut dosyalariyla ile olur bu isler :)

benbube

Uydu PortaL Reis
UyduPortaL Üye

benbube​

bunu nerden bilebilirim ki? her yan panele tiklamiyorum yazılım yanlari nasil cikartiyorsa öyle veriyorum bi kötü niyetimde yok olmazda suclu bensem ozaman özür dilerim
Sizin dediginiz gibi CÖP paylasmam olur biter bence herkez kendi Bilgisayarini güven de birakmasi lazim. misal vmbox olur yada vmware olur ama neyse benim icin burda Konu kapanmis

guldurmeyin bir linke tiklamakla kimse trojan falan atamaz siz sayfaya girer icerde bazi datalari acarsaniz o zaman olur veya piyasaya verilen tarama komut dosyalariyla ile olur bu isler :)
ben bosverdim benim icin Konu kapanmistir tskler

ayrica Trojan yok DNS tiklayinca neyse

Ekli dosyalar

• bad.JPG
    bad.JPG
    60.2 KB · Görüntüleme: 16

Alperentoy

Onursal Üye
Onursal Üye
Sizin dediginiz gibi CÖP paylasmam olur biter bence herkez kendi Bilgisayarini güven de birakmasi lazim. misal vmbox olur yada vmware olur ama neyse benim icin burda Konu kapanmisdir.

iyi Bayramlar herkeze
Paylaşım ve gayretlerini takdir ediyorum. Biraz daha derli toplu kontrolden geçirilmiş olsa çok daha güzel olur. Kendin de farketmişsin denemediğini. Forumda hekes senin gibi büyük usta değil çok amatörler de var onların pclerine güvenliklerine zarar vermemek lazım. Bende programlar var haber veriyor. Herkes de seviyenin aynı olmasını beklememek lazım. En düşük seviyeye göre paylaşım yapabilmek lazım.

Ayrıca test kullandığın manzera yazılımı zaten kendi proxysi üzerinden tarayıp yedekliyor, keza IPTV Stream Checker de aynı şekilde "istanbul ttnet statik ipli" kendi proxysini kullanıyor yani yedekliyor.
Bizler configlere hakim değilsek sadece birilerine işçilik yapıyoruz demektir. Burada paylaşmadıklarımızı bile önce onlarla "kullandığımız programları yazanlar" paylaşmış oluyoruz.

Amacım farkındalık oluşturmak, haklı eleştiri, uyarı, başarıya giden yoldaki engellerin kaldırılmasından başka birşey dğildir.

ben bosverdim benim icin Konu kapanmistir tskler

ayrica Trojan yok DNS tiklayinca neyse
Sana afiyet olsun bulaşmış artık sistemin onu kabullenmiş. O dnsteki panel sana normal davranır ama arka planda neler olur kısmetine... Bende tarayıcıda kasperky barajını aşamıyor. SFVIP ile dnsi çalıştırdığımda da bulaştan dolayı playerı da otomatikman sildi. Derdim kıymetli üyelerimizdi. Bence zaman zaman internet trafiğini izlemende büyük fayda sağlamış olursun.

benbube​

Yeni bazı paneller artık direk çakıyor usta fransız bir kaç panelle başladı bu işler şimdi bizimkilere de sıçradı. Bir ara paspas da atıyordu hemde biosa saldıran.... Umarım üyelerimize denk gelmez.

Son düzenleme:

k@millortekl

Uydu PortaL Üye
UyduPortaL Üye
Paylaşım ve gayretlerini takdir ediyorum. Biraz daha derli toplu kontrolden geçirilmiş olsa çok daha güzel olur. Kendin de farketmişsin denemediğini. Forumda hekes senin gibi büyük usta değil çok amatörler de var onların pclerine güvenliklerine zarar veremek lazım. Bende programlar var haber veriyor. Herkes de seviyenin aynı olmasını beklememek lazım. En düşük seviyeye göre paylaşım yapabilmek lazım.

Ayrıca test kullandığın manzera yazılımı zaten kendi proxysi üzerinden tarayıp yedekliyor, keza IPTV Stream Checker de aynı şekilde "istanbul ttnet statik ipli" kendi proxysini kullanıyor yani yedekliyor.
Bizler configlere hakim değilsek sadece birilerine işçilik yapıyoruz demektir. Burada paylaşmadıklarımızı bile önce onlarla "kullandığımız programları yazanlar" paylaşmış oluyoruz.

Amacım farkındalık oluşturmak, haklı eleştiri, uyarı, başarıya giden yoldaki engellerin kaldırılmasından başka birşey dğildir.

Sana afiyet olsun bulaşmış artık sistemin onu kabullenmiş. O dnsteki panel sana normal davranır ama arka planda neler olur kısmetine... Bende tarayıcıda kasperky barajını aşamıyor. SFVIP ile dnsi çalıştırdığımda da bulaştan dolayı playerı da otomatikman sildi. Derdim kıymetli üyelerimizdi. Bence zaman zaman internet trafiğini izlemende büyük fayda sağlamış olursun.

Yeni bazı paneller artık direk çakıyor usta fransız bir kaç panelle başladı bu işler şimdi bizimkilere de sıçradı. Bir ara paspas da atıyordu hemde biosa saldıran.... Umarım üyelerimize denk gelmez.
bende hcibir panelde birsey bulasmadi.sadece antivirler bazi portallarin adresini tiklayinca yanlis algiliyor
birsey bulassada EXPLOIT programlardan bulasir.icinde BACKDOOR var ama millet basite alismis exploit cekiyor

benbube

Uydu PortaL Reis
UyduPortaL Üye
TROJAN DNSe SON VERMEK ISTIYORUM 3 Usta ile herseyi denedik Linux dan tut Debugger kadar
DNS vermekle Trojan gelmiyor

bu bizim SONUCUMUZ yani Browser ya DNS yazmak ile Trojan yüklemiyor 3 Kisi denedik 3 Kisiyede Trojan gelmedi Antivirus bile seslenmedi. Debugger ve Process ile Monitoring yaptik sonuc ayni

Alperentoy dedigi de söyle dogru belirli Link veya Komut verilirse ozaman anca.

Tskler

Son düzenleme:

kemaletikan

Uyduportal Uye
UyduPortaL Üye
  • Ana sayfa
  • Forumlar