En guzeli duplex iptv ve 2 dolar birsey degil bence al lullan bende smartiptv var oda iyi satil aldim 6 evro ya.
Bu örnek bir konuk iletisidir. Üye olmak için bugün ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilir ve kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsiniz!
Değerli Ziyaretçi UyduportaL iPtv Paylaşım Dünyasına Hoşgeldiniz. Önemli ve Öncelikli Kurallarımız ; Kesinlikle Türkiye Digital Platform (Digiturk,D smart, Tivi Bu) Linklerinin Paylaşılması, açıktan Tüm Üye ve Ziyaretcilerimize Dağıtılması Yasaktır. Telif Hakları İçeren Film, Dizi, Oyun ve Program Yayınlamak Kesinlikle Yasaktır. Üyeliğiniz Kapatılır.!!!
bosuna urasmayin OTT-Play yukleyin ve beles ottplayer degil bu baska ben samsung tizen yukledimbende samsung tizen e çok geç de olsa geldi kurdum daha sonra ücretli oldu şuandahi çalışmıyor.Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
ben ssiptv kurdum çok rahat.
Bunu yuklemek icin ip adresi verebilirmisin kullanimi nasil??bosuna urasmayin OTT-Play yukleyin ve beles ottplayer degil bu baska ben samsung tizen yukledim
buda video
2 turlu yukleme yolu varKardesim bu rusca ben anlamafum sen yuklediysen bana burda tam olarak anlatirsan aynisini yapariz.Teşekkürler
Arkadaşlar ben şu şekilde çözdüm; ülke değiştirmeye yada vpn ye gerek yok. smart özellikler/samsung hesabı/ girip develop olarak oturum açın şifreye gerek yok , daha sonra uygulamalardan daha fazla uygulama/seçenekler/ip setting e girip 192.185.7.111 bunu elle girin, sonra start App Sync dediğinizde Duplex ip tv kuruluyor, sonrasında programın size verdiği device id ve key ibu adrese girin, sonrası zaten satın aldığınız ip adresi bilgilerini girin, iyi seyirlerBu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
işe yaradı harikasınız çok teşekkür ederim.Arkadaşlar ben şu şekilde çözdüm; ülke değiştirmeye yada vpn ye gerek yok. smart özellikler/samsung hesabı/ girip develop olarak oturum açın şifreye gerek yok , daha sonra uygulamalardan daha fazla uygulama/seçenekler/ip setting e girip 192.185.7.111 bunu elle girin, sonra start App Sync dediğinizde Duplex ip tv kuruluyor, sonrasında programın size verdiği device id ve key ibu adrese girin, sonrası zaten satın aldığınız ip adresi bilgilerini girin, iyi seyirlerBu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
nasılsınarkadaşlar duplex iptv diye bi uygulama çıktı smartip tv uygulamasından dağa seri ve kaliteli oldu söyleniyor ancak benim samsung markette çıkmıyor usb bellekten kurulum yapacak gibi elinde setup dosyası olan varmı acaba