Neler yeni
Televizyon ve iPtv Dünyasına Açılan Pencere 2023

Bu örnek bir konuk iletisidir. Üye olmak için bugün ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilir ve kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsiniz!

  • Değerli Ziyaretçi UyduportaL iPtv Paylaşım Dünyasına Hoşgeldiniz. Önemli ve Öncelikli Kurallarımız ; Kesinlikle Türkiye Digital Platform (Digiturk,D smart, Tivi Bu) Linklerinin Paylaşılması, açıktan Tüm Üye ve Ziyaretcilerimize Dağıtılması Yasaktır. Telif Hakları İçeren Film, Dizi, Oyun ve Program Yayınlamak Kesinlikle Yasaktır. Üyeliğiniz Kapatılır.!!!

  • UyduPortaL Trendyol ve HepsiBurda Hizmetinizde

    ---->LUTFEN OKUYUNUZ<----

  • Ana sayfa
  • Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
  • Forumlar
  • Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
  • Televizyon Keyfiniz
  • Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
  • Yönetimden Duyurular
  • Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
  • Televizyon Keyfiniz
  • Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
  • Yönetimden Duyurular
  • Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!

Duyuru (Evde kal) Uyduportal ailesi

cılgın

Forum Admin
Yönetici
Forum Admin
Katılım
26 May 2015
Mesajlar
962
Tepkime puanı
12,990
Puanları
213
Yaş
55
Konum
Dur/yolcu
Degerli uyduportal ailesi kücüklerim büyüklerim bildiginiz gibi ülkemiz
ve dünyamız bi vürüs yüzünden cok ama cok zor günler geciriyor bu sürecte
lütfen yakın temasta oldugumuz aile ve cevremizle bir ortamda cok uzun süre
bulunmamaya el teması olması halinde hijyen kurallarına uymaya özen gösterrelim
sevdiklerimizi korumak ve kollamak icin gerekmedikce sokaga cikmayalim

yaşli büyüklerimize elimizden geldigince yardimci olalımki sonrasında üzülmeyelim
insanoglu tarihte cok badireler atlatmiş ilaki bu sürecte gececektir
tetbirlerimizi alalim..ve evde kalalim.
 

Karizma

Kurucu
Yönetici
Kurucu
Katılım
25 May 2015
Mesajlar
1,925
Tepkime puanı
24,213
Puanları
263
Yaş
40
Konum
Türkiye
Boyutlar artık ciddi lütfen imkanı olan evinde kalsın iş çok ciddi . @cılgın ustad eline sağlık bende tam bu konuyu açacaktım .
İptvden , filmden diziden spordan daha önemli olan sizlersiniz lütfen işi ciddiye alalım .
En yakın zamanda Yönetim ekibimizle toplanıp sizler için neler yapabiliriz bunu konuşacağız .
 

osmanke

Uyduportal Uye
UyduPortaL Üye
Katılım
10 Haz 2019
Mesajlar
481
Tepkime puanı
2,551
Puanları
143
Yaş
59
Konum
istanbul
Son Dakika: Türkiye'de koronavirüsten ölenlerin sayısı 59'a, vaka sayısı 2433'e yükseldi
Son dakika: Türkiye'de yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 59'a, toplam vaka sayısı ise 2 bin 433'e yükseldi.
25.03.2020 23:43 | Son Güncelleme: 26.03.2020 01:04

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle ölenlerin sayısının 59'a, toplam vaka sayısının ise 2 bin 433'e yükseldiğini açıkladı.
Bakan Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Türkiye'deki koronavirüs vaka ve ölüm sayısına ilişkin son bilgileri verdi. Son 24 saatte 5 bin 35 test yapıldığını ve 561 yeni tanı konduğunu belirten Bakan Koca, 15 hastanın hayatını kaybettiğini açıkladı. Son rakamlarla birlikte Türkiye'de koronavirüsten ölenlerin sayısı 59'a, toplam vaka sayısı ise 2 bin 433'e yükselmiş oldu.
"SAYILAR, KAYIP ACISINI, ENDİŞEYİ İFADE EDEMEZ"
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
"Son 24 saatte 5.035 test sonuçlandı. 561 tanı kondu. 15 hastamız hayata veda etti. Bugüne dek kaybettiğimiz hasta sayısı 59. Toplam hasta sayımız 2.433. Sayılar, kayıp acısını, endişeyi ifade edemez. Sıfır riskle yaşamaya çalışalım. Bizi hayata tedbir bağlar"
son-dakika-turkiye-de-koronavirusten-olenlerin-13054140_8288_m.jpg
TÜRKİYE'DE 33 BİN KORONAVİRÜS TESTİ YAPILDI
İletişim Başkanlığı, resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, ilk olarak Çin'in Hubey eyaletine bağlı Vuhan kentinde ortaya çıkan yeni tip korona virüsün (Kovid-19) dünya genelinde mevcut durumu ile ilgili verileri paylaştı. Başkanlığın yayımladığı verilere göre, Türkiye'de 33 binin üstünde koronavirüs testi yapıldı.
son-dakika-turkiye-de-koronavirusten-olenlerin-13054140_21_m.jpg
DÜNYADA KORONAVİRÜS VAKALARI
Ülkelere göre, koronavirüs vaka, ölüm ve taburcu sayıları şöyle:
Türkiye'de, 2 bin 433 vaka, 59 ölüm, 26 kişi taburcu oldu. İtalya'da 74 bin 386 vaka, 7 bin 503 ölüm, 9 bin 362 kişi taburcu oldu. Çin'de, 81 bin 218 vaka, 3 bin 281 ölüm, 73 bin 650 kişi taburcu oldu. İspanya'da 47 bin 611 vaka, 3 bin 445 ölüm, 5 bin 367 kişi taburcu oldu. ABD'de 64 bin 765 vaka, 910 ölüm, 393 kişi taburcu oldu. Almanya'da 37 bin 323 vaka, 206 ölüm, 3 bin 547 kişi taburcu oldu. İran'da 27 bin 17 vaka, 2 bin 77 ölüm, 9 bin 625 kişi kişi taburcu oldu. Fransa'da 25 bin 233 vaka, bin 331 ölüm, 3 bin 900 kişi taburcu oldu. Birleşik Krallık'da, 8 bin 264 vaka, 435 ölüm, 135 kişi taburcu oldu. Hollanda 6 bin 412 vaka, 356 ölüm, 3 kişi taburcu oldu.
Koronavirüs kaç can aldı? Hangi ülkede kaç kişi koronavirüs nedeniyle öldü?
Koronavirüs nedir? Coronavirus belirtileri nelerdir? Koronavirüs tedavisi nasıl yapılır? Koronavirüs hakkında merak edilenler ve sıkça sorulan sorular
Son Dakika: Türkiye'de koronavirüsten ölenlerin sayısı 59'a, vaka sayısı 2433'e yükseldi

Haberin Videosu:
Türkiye'de koronavirüsten ölenlerin sayısı 59'a, vaka sayısı 2433'e yükseldi
 

osmanke

Uyduportal Uye
UyduPortaL Üye
Katılım
10 Haz 2019
Mesajlar
481
Tepkime puanı
2,551
Puanları
143
Yaş
59
Konum
istanbul
Son dakika haberi: Bakan Koca corona virüslü vaka sayısını açıkladı! 'Türkiye'de 10 Mart'tan bu yana...'
3804
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Koronavirüs Bilim Kurulu Toplantısı'nın ardından son dakika gelişmeleriyle ilgili basın toplantısı düzenledi. Bakan Koca, "Son 24 saatte 2 bin 69 pozitif vaka tespit ettik. Toplam vaka sayımız 5 bin 698. Bugün kaybettiğimiz 17 kişiyle can kaybımız 92'yi buldu" dedi.
Son dakika haberi... Koca, Sağlık Bakanlığı Bilkent Yerleşkesi'ndeki Koronavirüs Bilim Kurulu Toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, tüm dünyanın 1 Aralık 2019'dan öncesine dönme mücadelesi verdiğine dikkati çekti.
Türkiye'de de 10 Mart'tan bu yana hayatın değiştiğini aktaran Koca, "Kayıp sayısının binlerle ifade edildiği, hasta sayısının 90 bine yaklaştığı ülkeler var. Asla onlarla aynı durumda değiliz. Ama oradaki sonuçların umulmayacak kadar kısa sürelerde ortaya çıktığını akılda tutmalıyız." değerlendirmesinde bulundu.
Türkiye'nin insanını korumak için elinden gelen her şeyi yaptığını, küresel soruna karşı ulusal mücadelesini verme yolunu seçtiğini, yurttaşını dışarıdan gelecek tehlikelere karşı koruyacak sıkı tedbirleri aldığını vurgulayan Koca, "Dünya, virüsün henüz ortaya çıkmadığı güne artık dönemez. Biz de 10 Mart'tan öncesine dönemeyiz. Önümüzdeki günler istesek de istemesek de kesinlikle farklı olacak. Bu hastalık bütün dünyada hayatı değiştirecek bir yayılma kabiliyetine sahip. Bu tehlikeden uzak durmanın bir yolu yok mu, elbette var. Hayat tarzımızda geçici bir değişikliğe gitmek." ifadelerini kullandı.
Yeni tip koronavirüsün en çok sosyal ortamda bulaştığına, temas kesildiğinde virüsün de önünün kesildiğine işaret eden Koca, sözlerini şöyle sürdürdü:



"Tedbirler aslında basit fakat görünen o ki tedbirlerin uygulanmasını kolaylaştıracak şartlar son derece önemli. Hastalığın yayılmasını engelleyecek şartları sağlamak ve onlara uymak zorundayız. Bugün Bilim Kurulumuzla belki de en önemli toplantımızı yaptık. Hastalığın yayılmasına karşı daha ileri tedbirlere ihtiyacımız olduğunu gördük. Dünyada başarı göstermiş yöntemleri değerlendirdik. Bilim Kurulumuzla ortaya koyduğumuz yaklaşım şu olmuştur; en önemli tedbir olan izolasyonu hastalığın yayılmasına karşı prensip haline getirelim. Yani hastalığı bulunduğu sınırlar içinde tecrit edelim. Bu yaklaşımın anlamı şu; sosyal hareketlilik en alt düzeye inmeli, sosyal hayat buna göre düzenlenmelidir. İnsanlar birbiriyle mümkün olduğu kadar az karşılaşmalıdır. Bunun için de çalışma saatleri, çalışma günleri, tatiller düzene konmalıdır."
"EN ÖNEMLİ KONU SOKAKTA GEÇİRİLECEK ZAMANA KISIT GETİRİLMESİ"
Bakan Koca, Bilim Kurulu'nun bazı kapalı ortamlarda temas mesafesinin ne tür kurallara bağlanması gerektiğine dair de önerilerde bulunduğunu belirterek, şöyle konuştu:
"En önemli konu sokakta geçirilecek zamana kısıt getirilmesidir. Bu yöndeki öneri en önemli başlıklardan biri olmuştur. Sosyal hareketliliği ve teması azaltarak, toplum yaşamının yeni bir düzene kavuşması gerekiyor. Bilim Kurulumuzun önerisindeki amaç virüsün yayılımını önlemek, virüsü olduğu yerde kontrol altına almaktır. Yani bizim teması en aza indirecek bir hayata ihtiyacımız var. Bunun için hareketliliği olabildiğince azaltmak, yayılmaya karşı bu prensip şu önemli noktaya dek varıyor; virüsün şehirden şehre taşınmasına set çekmek. Bu yaklaşım, belki şehirlerin izole edilmesi gibi düşünülebilir. Özetle Bilim Kurulu'nun 83 milyon için önerdiği tedbir, belli bir süreliğine belli sınırlar konmuş bir hayattır, geçici bir hayat tarzıdır. Artık yeni bir mücadele yöntemi hayata geçiyor, devletimiz tüm gücünü ortaya koyacak. Hastalığın önünü keseceğimize inanıyorum. Bugün Bilim Kurulumuzun aldığı tavsiye kararlarını Sayın Cumhurbaşkanımıza da arz ettim. Kendilerinin bu konuda değerlendirmeleri olacak."
"TEDBİRLERE SIKI SIKIYA UYULMASI UMUDUMUZUN GERÇEĞE DÖNMESİNİ KOLAYLAŞTIRACAK"



"Alınan tedbirlere sıkı sıkıya uyulması umudumuzun gerçeğe dönmesini kolaylaştıracaktır." diyen Bakan Koca, ne kadar çok dikkat edilirse o kadar kısa sürede bu işin üstesinden gelinebileceğini söyledi.
Koca, Bakanlığın bu sürede küresel tecrübelerin gerektirdiği her adımı atmaya devam edeceğini belirterek, mücadelede gönlünü ortaya koyan tüm sağlık çalışanlarına da teşekkürlerini iletti.
"SON 24 SAATTE, 2 BİN 69 POZİTİF VAKA TESPİT ETTİK"
Bakan Koca, hastalığa dair verilerin her gün Bakanlığın kurumsal internet sayfasında yayınlanacağını açıkladıklarını anımsatarak, yeni tip koronavirüsün güncel verilerinin yer aldığı tabloyu göstererek, şu bilgileri paylaştı:
"Son 24 saatte 7 bin 533 test yapıldı, toplamda 47 bin 823 test yapılmış oldu. 2 bin 69 pozitif vaka tespit ettik. Toplam vaka sayımız 5 bin 698. Bugün kaybettiğimiz 17 kişiyle toplam can kaybımız 92'yi buldu. Şu an hastanelerimizde tedavisi devam eden hastalarımızdan 344 kişi yoğun bakımdadır, bunların 241'i entübe durumdadır. 42 hastamız ise iyileşerek taburcu edilmiştir. Şu an internet sayfamızda bu veriler yayınlanmış durumda. Bundan sonra her gün bu verileri oradan takip edebilirsiniz. Aziz milletimizi bilgilendirmeye devam edeceğiz."
Koca, Bilim Kurulunun hangi şehirlerle ilgili karantina kararı aldığına ilişkin soru üzerine, "Bilim Kurulunun önerileri, Sayın Cumhurbaşkanımıza arz edildi. Bu noktada, Sayın Cumhurbaşkanımızın değerlendirmeleri olacak. Bununla ilgili benim detay vermem doğru olmaz. Şehirlerle ilgili durum daha çok kısıtlamalara yönelik olduğunu ifade ettim." yanıtını verdi.



Koronavirüs nedeniyle 33 yaşındaki sağlık çalışanının hayatını kaybetmesi olayına da değinen Koca, şu bilgileri verdi:
"İlk gördüğümüz vakalardan bir aileden ve çalışanlarından bahsetmiştik. Bu virüsün nasıl bulaştığına önemli bir örnek. Yurtdışı teması olan kişi genç, babası ve amcası 60 yaşın üzerinde olan kişilerle temasında o kişiler yoğun bakım şartlarında tedavi edildi. O kişi kaynak olarak görüldü. Biz filyasyon dediğimiz bütün taramaları yaparak bunları tespit ettik.
Ailede bu arada veya yakın çevresinde benzer yine yoğun bakım şartlarında tedavi olan bir üçüncü hasta daha oldu. Bir özel hastanede yoğun bakım hastası olarak tedavisi devam eden bu hastanın muhasebe işlemleri için ilk enfekte olan ama genel durumu da iyi olan taşıyıcı olan kişi yakınının muhasebe işlemleri için o sağlık çalışanımızla hayatını kaybeden temas ediyor."
Hayatını kaybeden sağlık çalışanının muhasebede çalışan 5-6 yaşından itibaren tedavisi devam eden immün yetmezliği ve direncinin düşük olduğunu belirten Koca, şöyle devam etti:
"O temasla virüsü kapıyor. Ondan önce de ateşinin olduğunu biliyoruz. Muhtemelen mevsimsel bir grip tablosu vardı. Onun üzerine koronavirüs taşıyan birisiyle temas etmesi üzerine takip edildiği hastaneye gidiyor. Daha önce kronik hastalıkları nedeniyle takip edildiği bir başka özel hastaneye gidiyor. Orada 58-59 yaşında bir kişi ile temas ediyor. O kişi yoğun bakıma girmiş oldu ve o kişiyi de kaybettik."
Bulaştırıcılığı yapan kişinin hayatta olduğunu ve herhangi bir yoğun bakım sorununun olmadığını ifade eden Koca, "O virüsü taşıyan kişi immün direnci düşük olan yaşlı veya kronik hastalığı olan kişilerle temas ettiğinde önemli ciddi sonuçlarla karşı karşıya kalabiliyoruz. O nedenle o kişinin temas ve temas ettiği kişilerin erken dönemde izolasyonu çok önemsiyoruz." diye konuştu.
"CUMHURBAŞKANIMIZ GEREKLİ AÇIKLAMAYI YAPAR"
Koca, temasın önleminin özellikle bulaşıcılık konusundaki önemine işaret ederek, şöyle konuştu:
"Onun için diyoruz ki herkes kendisini virüsü taşıyormuş gibi düşünerek davranıyor olmalı. Temasını ona göre sağlıyor olmalı. Mümkün mertebe bu dönemde evde kendimizi izole ederek bu dönemi geçirelim istiyoruz. Çünkü herhangi ciddi bir klinik bulgunuz veya hastalık bulgunuz olmayabilir. Hafif geçiriyor olabilirsiniz gençler de genelde böyle görülüyor. İmmün yetmezliği olan, kronik hastalığı olan gençler içinde kötü sonuçların olduğunu görmüş oluyoruz. Bir başka kişinin hayatına biz sebep olmuş oluyoruz. Onun için herkesin bu noktada son derece kendisini izole ederek bir geçici yaşam dönemi sağlamasının çok önemli olduğunu bu örneklere görmüş oluyoruz."
Bakan Koca, hangi illerde karantina uygulanıp uygulanmayacağına ilişkin soruya da, "Biz bütün illerde ne kadar vaka olduğunu biliyoruz Özellikle bazı illerimizde bu vaka sayılarının fazla olduğunu biliyoruz. Bu çerçevede, Bilim Kurulunun birtakım önerileri oldu. Bununla ilgili de alınabilecek bir tedbir varsa zaten devlet gereğini yapar. Sayın Cumhurbaşkanımız da bu anlamdaki değerlendirme sonrası gerekli açıklamayı yapar." yanıtını verdi.
 

osmanke

Uyduportal Uye
UyduPortaL Üye
Katılım
10 Haz 2019
Mesajlar
481
Tepkime puanı
2,551
Puanları
143
Yaş
59
Konum
istanbul
sevindirici bir haber inşallah başarılı olurlar.
Abdi İbrahim, korona ilacının üretimine başladı

1x1.gif
1x1.gif

04.04.2020 10:28
Abdi İbrahim, korona ilacının üretimine başladı

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınını durdurmak için tüm sağlık kuruluşları çareler ararken, Türkiye’den gurur verici bir haber geldi.
Abdi İbrahim’den yapılan açıklamaya göre, şirket İstanbul Esenyurt’ta bulunan tesislerinde koronavirüs tedavisinde olumlu netice verdiği gözlemlenen bir ilacın üretimine başlandı.
Açıklamada, nisan ayı içinde üretecek 1 milyon 600 bin tablet ile bu ilacın yıl sonuna kadar yapılacak tüm üretiminin de bakanlığa bağışlanacağı bildirildi.
İLK PARTİ BAKANLIĞA TESLİM EDİLDİ
Açıklamada görüşlerine yer verilen Abdi İbrahim Yönetim Kurulu Başkanı Nezih Barut, koronavirüsün tedavi protokolünde yer alan ilacın hâli hazırda Türkiye’deki tek yerli üreticisi olarak, tüm dünyada çok yüksek talep artışı ile karşı karşıya olan ham maddeyi Dışişleri Bakanlığı ve Ticaret Bakanlığı’nın sahada kendilerine verdiği destek ile derhal tedarik ederek ilk parti üretimini gerçekleştirdiklerini ve Sağlık Bakanlığı’na teslim ettiklerini ifade etti.
Barut, ilacın yıl sonuna kadar yapacakları tüm üretimini bağış yoluyla Türk tıbbının hizmetine sunacaklarını belirterek, salgınla mücadelede hastalar ve sağlık çalışanları için değer yaratmanın en büyük temennileri olduğunu aktardı.
“YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ”
Dünyanın ve Türkiye’nin daha önce deneyimlemediği bir salgınla karşı karşıya olduğunu, toplumlar ve kurumlar açısından zorlu bir sınavdan geçildiğini ifade eden Barut, “İnsanlık tarihi boyunca her dönemde salgın hastalıklar çok ciddi can kayıplarına yol açtı. Bulunduğumuz çağda da beklenmedik yeni salgınlarla karşılaşmaya devam ediyoruz. İlk etapta Çin’de ve daha sonra dünyanın birçok ülkesinde hızla yayılmaya başlayan koronavirüsle ilgili gelişmeleri biz de yakından takip ediyoruz. Söz konusu salgınla ilgili endişe verici gelişmelere karşı hükümetimiz ve Sağlık Bakanlığımız önemli bir mücadele ortaya koyuyor. Sağlık Bakanlığımızın koordinasyonunda alınan önlemlere ve özellikle de evden çıkmama önerilerine hep birlikte uymamız büyük önem taşıyor.” değerlendirmesinde bulundu.
“TÜM İMKANLARIMIZI DEVREYE SOKTUK”
Barut, Sağlık Bakanlığı tedavi protokolünde birincil tedavi önerileri içinde yer alan ilacın, diğer tedavilerle birlikte virüsle mücadelede güçlü bir katkı sunmasını beklediklerini belirterek, şunları kaydetti:
“Abdi İbrahim olarak, iyileştirme misyonumuz doğrultusunda, sorumluluklarımızın bilinciyle hareket ediyoruz. Kuruluşumuzdan bugüne dünyanın ve ülkemizin savaştığı salgınlarla şirket olarak biz de var gücümüzle savaştık. Tam 108 yıldır işimizi, sektörümüz, ülkemiz ve nihayetinde tüm insanlık için tutkuyla ve en iyi şekilde yapmaya gayret gösteriyoruz.
Doktorlarımız, eczacılarımız, hemşirelerimiz ve tüm sağlık çalışanlarımızın üstün bir gayret, hiçbir zaman unutulmayacak bir fedakarlık ve sarsılmaz kararlığı ile yürütülen salgınla mücadele seferberliğine biz de üretime ara vermeden, hastaların ihtiyaç duyduğu ilaçları onlara kesintisiz ulaştırarak katılıyoruz. Ülkemizin maruz kaldığı virüs tehdidinin en kısa sürede sonlanması için tüm imkanlarımızı devreye soktuk. Değerini, ülkesine ve ülke insanlarına yaptığı katkılarla ölçen bir şirket olarak, dünyanın ve ülkemizin bu zorlu süreci en kısa zamanda ve az kayıpla atlatması en büyük temennimiz.”


Abdi İbrahim@abdiibrahimilac

https://twitter.com/abdiibrahimilac/status/1245976339842203650

Tedavide olumlu netice verebildiği gözlemlenen ürünümüzün ilk parti üretimini gerçekleştirerek Sağlık Bakanlığımıza teslim ettik. Yıl boyunca üreteceğimiz bu ürünün tamamını bağışlayarak Türk tıbbının hizmetine sunacağız! #Abdiİbrahim #İşimizİyileştirmek #Hayatıİyileştiriyoruz

Yerleştirilmiş video
 

osmanke

Uyduportal Uye
UyduPortaL Üye
Katılım
10 Haz 2019
Mesajlar
481
Tepkime puanı
2,551
Puanları
143
Yaş
59
Konum
istanbul
Son dakika: İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, koronavirüs tedbirleri kapsamında İstanbul'da 6 Nisan Pazartesi'den itibaren metro seferlerinin 21.00'e kadar yapılacağını duyurdu.


Resim
 

osmanke

Uyduportal Uye
UyduPortaL Üye
Katılım
10 Haz 2019
Mesajlar
481
Tepkime puanı
2,551
Puanları
143
Yaş
59
Konum
istanbul
Sağlık Bakanlığı ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın girişimiyle herkese ücretsiz maske dağıtılacağı duyurulmuş ePTTAVM üzerinden başvuru formu hazırlanmıştı. Sitenin yoğunluğu kaldırmaması nedeniyle başvuru talebi e-Devlet üzerinden alınmaya başlandı.

https://basvuru.turkiye.gov.tr/ adresinden evinizdeki her birey için 5’er adet ücretsiz maske siparişi verebilirsiniz. Her hafta kişi başı 5’er adet sipariş verilebiliyor. Gönderimler PTT Kargo tarafından ücretsiz olarak yapılacak.

Paralı maske satışı yasaklandı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün düzenlediği kabine toplantısı sonrasında açıklama yaptı ve yeni kararlar alındığını duyurdu. Bundan böyle parayla maske satışı durdu. Sadece ücretsiz maske dağıtımı yapılacak.

https://basvuru.turkiye.gov.tr/
 
  • Ana sayfa
  • Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
  • Forumlar
  • Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
  • Televizyon Keyfiniz
  • Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
  • Yönetimden Duyurular
  • Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
  • Televizyon Keyfiniz
  • Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
  • Yönetimden Duyurular
  • Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
Üst