Değerli Ziyaretçi UyduportaL iPtv Paylaşım Dünyasına Hoşgeldiniz. Önemli ve Öncelikli Kurallarımız ; Kesinlikle Türkiye Digital Platform (Digiturk,D smart, Tivi Bu) Linklerinin Paylaşılması, açıktan Tüm Üye ve Ziyaretcilerimize Dağıtılması Yasaktır. Telif Hakları İçeren Film, Dizi, Oyun ve Program Yayınlamak Kesinlikle Yasaktır. Üyeliğiniz Kapatılır.!!!
[Gizli Mesaj]
bu nerden tedariik edilir özelden yazarm ısın[Gizli Mesaj]
Öyle fazla bir özelliği olmayan bir panel . Cabel stream paneldir kendileri . Fakat bizim sitemizin sattığı ve,ra panel daha iyidir . Sitemizin kurucusu Karizma ustayla iletişim kurmanı tavsiye ederim .bu nerden tedariik edilir özelden yazarm ısın
İnternet sitesi var mı?Öyle fazla bir özelliği olmayan bir panel . Cabel stream paneldir kendileri . Fakat bizim sitemizin sattığı ve,ra panel daha iyidir . Sitemizin kurucusu Karizma ustayla iletişim kurmanı tavsiye ederim .
Neyin , kimin internet sitesini soruyon ? Karizma ustanın sattığı ve ra panelin adresini soruyorsan ,İnternet sitesi var mı?
polat Bey internette ve.ra isimli bir site buldum da belki o mudur diye sordum. Burada o sitenin adını reklam olur diye yazmadım.Neyin , kimin internet sitesini soruyon ? Karizma ustanın sattığı ve ra panelin adresini soruyorsan , [Gizli Mesaj] Karizma ustaya ulaşmak için ; https://www.uyduportal.net/conversations/add?to=Karizma , Bu linke tıklayıp mesaj yazın . Eğer cabel stream panelin satış adresini soruyorsan bilmiyorum .