Ustam sen ne hangi yazılımı kullanıyorsun. Paylasman mümkün m ü acaba?
Bu örnek bir konuk iletisidir. Üye olmak için bugün ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilir ve kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsiniz!
Değerli Ziyaretçi UyduportaL iPtv Paylaşım Dünyasına Hoşgeldiniz. Önemli ve Öncelikli Kurallarımız ; Kesinlikle Türkiye Digital Platform (Digiturk,D smart, Tivi Bu) Linklerinin Paylaşılması, açıktan Tüm Üye ve Ziyaretcilerimize Dağıtılması Yasaktır. Telif Hakları İçeren Film, Dizi, Oyun ve Program Yayınlamak Kesinlikle Yasaktır. Üyeliğiniz Kapatılır.!!!
Ustam sen ne hangi yazılımı kullanıyorsun. Paylasman mümkün m ü acaba?
Üstadim ben genelinde ne varsa Menüde onlari kullaniyorum fakat en iyi denemelerimi bu ikisinde yaptim ve suan aktüell bunlari kullaniyorumUstam sen ne hangi yazılımı kullanıyorsun. Paylasman mümkün m ü acaba?
Tesekkür. Fakat Esetnod32 ve virustotal ''Zeberus.zip'' virus gibi görior ''12/49 güvenlik sağlayıcısı bu dosyayı kötü amaçlı olarak işaretledi''. PYTHON-FULL-SCANER su an deniyorumÜstadim ben genelinde ne varsa Menüde onlari kullaniyorum fakat en iyi denemelerimi bu ikisinde yaptim ve suan aktüell bunlari kullaniyorum
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
Üstteki farklı panel sanırım, Eski adıyla doksanfutbol , web sitesinde dns olarak bu görünüyordu, birde fenomen.cc:80 var.*** Hidden text: cannot be quoted. ***
Bu stalker portalların hepsi mac'ine göre az veya çok sayıda ama temelde aynı kanal listesine çıkıyordu. Ancak bir süredir çalışan bir tane mac bulamıyorum. 'manzera' ile bir tarama yapmak istedim ama hem 2 tane açmayan mac üretti, hem de kısa sürede 'bloklandınız' gibisinden bir mesaj verdi. Zaman ayırıp da elinde olanları paylaşacaklara veya tarayabileceklere şimdiden teşekkürler:
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Üstteki farklı panel sanırım, Eski adıyla doksanfutbol , web sitesinde dns olarak bu görünüyordu, birde fenomen.cc:80 var.
İlk ikisi bahsettiğim içeriklerin çok sınırlı da olsa bir kısmını (ama ihtiyacım olmayan kısmını) barındırıyorlar. Üçüncü tamamen farklı ve ilgisi olmayan bir paket sanırım. Bunlar da herhalde TR'den vpn'siz çalışmıyorlar. Vaktiniz için teşekkür ederim. Umarım kullanabileceğim şekilde paylaşanlar çıkacaktır.*** Hidden text: cannot be quoted. ***
Her hesabı müşterisi istediği paket ve sıralasıyla kendi listesini oluşturmuştur. Paylaşımları birlikte bekleyelim.İlk ikisi bahsettiğim içeriklerin çok sınırlı da olsa bir kısmını (ama ihtiyacım olmayan kısmını) barındırıyorlar. Üçüncü tamamen farklı ve ilgisi olmayan bir paket sanırım. Bunlar da herhalde TR'den vpn'siz çalışmıyorlar. Vaktiniz için teşekkür ederim. Umarım kullanabileceğim şekilde paylaşanlar çıkacaktır.
Biri birçok ülke denedikten sonra londra üzerinden çalıştı. Diğerleri ülke de beğenmiyorlar. Bloklanmadan taramanın çok bilgi gerektirmeyen bir yolu var mıdır?Her hesabı müşterisi istediği paket ve sıralasıyla kendi listesini oluşturmuştur. Paylaşımları birlikte bekleyelim.