Arkadaslar marketden su an yeni surumu indirebilirsiniz
Marketde yeni uygulamalar basligi altinda bulunuyor. Eski uygulamayi silmeden yeni uygulamayi yukliyebilirsiniz iptv listenizi otomatik taniyacaktir. Eger memnun kalirsaniz eski versiyonunu silin diye uyari gecmisler.
Ayrica bir cok dil ile kullanila bilme secenegi var fakat hala Turkce dil destegi yok. Uygulama sahibine yazdim ihtiyac oldugunu gerekirse destekde verebilirim dedim. Fakat adam Rus
malumunuz donus alirmiyim bilmem. Velasil kelam
yeni uygulama ile gelen ekstra ozelliklere degineyim
# iptv bircok dili destekliyorsa sesin dil tercihi degistirilebiliyor
# iptv altyazi destekliyorsa alt yaziyi acip kapata biliyorsunuz
# Ekran boyutunu uygulama icinden degistirebiliyorsun
Webos versiyonu icin daha farkli ozelliklerde eklenmis ama ben netcast kullanicisi oldugum icin test etme imkanim olmadi.
Marketde yeni uygulamalar basligi altinda bulunuyor. Eski uygulamayi silmeden yeni uygulamayi yukliyebilirsiniz iptv listenizi otomatik taniyacaktir. Eger memnun kalirsaniz eski versiyonunu silin diye uyari gecmisler.
Ayrica bir cok dil ile kullanila bilme secenegi var fakat hala Turkce dil destegi yok. Uygulama sahibine yazdim ihtiyac oldugunu gerekirse destekde verebilirim dedim. Fakat adam Rus

yeni uygulama ile gelen ekstra ozelliklere degineyim
# iptv bircok dili destekliyorsa sesin dil tercihi degistirilebiliyor
# iptv altyazi destekliyorsa alt yaziyi acip kapata biliyorsunuz
# Ekran boyutunu uygulama icinden degistirebiliyorsun
Webos versiyonu icin daha farkli ozelliklerde eklenmis ama ben netcast kullanicisi oldugum icin test etme imkanim olmadi.