Neler yeni
Televizyon ve iPtv Dünyasına Açılan Pencere 2025

Bu örnek bir konuk iletisidir. Üye olmak için bugün ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilir ve kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsiniz!

• Değerli Ziyaretçi UyduportaL iPtv Paylaşım Dünyasına Hoşgeldiniz. Önemli ve Öncelikli Kurallarımız ; Kesinlikle Türkiye Digital Platform (Digiturk,D smart, Tivi Bu) Linklerinin Paylaşılması, açıktan Tüm Üye ve Ziyaretcilerimize Dağıtılması Yasaktır. Telif Hakları İçeren Film, Dizi, Oyun ve Program Yayınlamak Kesinlikle Yasaktır. Üyeliğiniz Kapatılır.!!!

• UyduPortaL Trendyol ve HepsiBurda Hizmetinizde

---->LUTFEN OKUYUNUZ<----

• Ana sayfa
  • Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
  • Forumlar
  • Televizyon Keyfiniz
  • Acil Yardım

Önemli Panel Kırabilecekler Içeri

kratocbil

Uyduportal Uye
UyduPortaL Üye
arkadaşlar bi iptv linki var. önceden izliyordum, Spor Kanalı kanal 1-2-3, cicibu falan hepsi vardı. Gayet güzel bi iptv linkiydi. ancak şifre değişmiş. burdan yeni hesap kırabilecek biri var mı ?
ağaşıda link veriyorum;

PHP:
http://wardiptv.ddns.net/get.php?username=test&password=test&type=m3u8

valla yeni bi hesap kırabilirseniz çok makbule geçer.şimdiden teşekkür ederim abilerim,kardeşlerim...

Bir bakalim combo mantigi ne?

combo mantığını söylersen bakablrm

username=test ve password=test yerlerinde kullanıcı adı ve şifreler gelicek. kombo mantığı derken ?

username=test ve password=test yerlerinde kullanıcı adı ve şifreler gelicek. kombo mantığı derken ?
patlayan şifreyi yazarsan combo mantığı anlaşılır. Bende pro yok fakat olan uğraşır.

Patlayan hesap değil panelin dns adresi ölmüş, yani ya panel başka adrese taşınmış, ya da o dns artık kullanılmıyor. Yada şimdilik ara verdiler. Şu anda böyle yarını zaten kimse bilemiyor...

• Ana sayfa
  • Forumlar
  • Televizyon Keyfiniz
  • Acil Yardım