Bilgilendirme ;
Tekrarlıyorum, Bende kırma için uygun proğram vede güncel combo ve bunlarla ilgili alt yapım yok. Dolayısıyla Sınırsız kütüphane içinden belki sizlere faydalı olabilir düşüncesiyle paylaşımlarda bulunmaya çalışıyorum. Bu durumu kabul edip beğenenlere teşekkür ederim. Beğenmeyenlerede canları sağolsun derim.
Mac kodları genelde tek kişilik yayınlara aittir. Bir kişide yayın açıldığında bir başkasında kesinlikle yayın açılmaz. Eğer sizde açıldıysada başka birindede açılmaz. Bazen tek bir mac adresi ile yayın bulabileceğiniz gibi yüzlerce denemede bile bulamayabilirsiniz. Ayrıca mac adreslerle birlikte m3u linkleri paylaşımlarıda olabiliyor. Bu m3u linklerine itibar etmeyiniz. Server-Yayın sahipleri bunlara müdahale edebiliyorlar.Engelleyebiliyorlar. Fakat şuan için hala mac adresleri engelleyemediklerinden denemelerinizi bu mac adreslerden denemenizi tavsiye edebilirim.
Bilgi isteyenler yazabilir. Bir çok konuda bilgi sahibi olmasamda , yardımcı olmaya çalışıırım ki çok kişiye yardımcı olmuşumdur. Yardımlarım genelde özelden olduğundan açıktan takip edilmemektedir. Buradanda okuyan varsa özelden yardımcı olduklarımda varsa lütfen bu konuda doğruları yazamanızı rica ediyorum.
Bir bilgilendirmede iptv.panel m3u üzerindeki yayınlarla ilgili olsun ; Yine bu m3u'larda genelde tek kişilik vede test, reklam amaçlı yayınlardır. Zaman zamanda sınırsız vede çoklu izlemeli paylaşımlarda yapılmaktadır. Bende internet kütüphanesinden araştırmalarım sonucunda buldukları sizlere paylaşıyorum. Bu yayınlarda, sınırsız yazsada yine test, reklam amaçlıdır. Kısa süre sonunda , bazen hemen bazen birkaç gün veya haftada olabiliyor. Tamamen tasarruf server-Yayncıya aittir. Kısaca şansınıza..
Kısa bilgilerden, bazılarınıza faydalı olabildiysem kendimi mutlu hissederim. Sağlıklı, hoş ve güzel, kavgasız, kalp kırmadan saygı dolu güzel bir hafta sonu dilerim.