Neler yeni
Televizyon ve iPtv Dünyasına Açılan Pencere 2023

Bu örnek bir konuk iletisidir. Üye olmak için bugün ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilir ve kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsiniz!

• Değerli Ziyaretçi UyduportaL iPtv Paylaşım Dünyasına Hoşgeldiniz. Önemli ve Öncelikli Kurallarımız ; Kesinlikle Türkiye Digital Platform (Digiturk,D smart, Tivi Bu) Linklerinin Paylaşılması, açıktan Tüm Üye ve Ziyaretcilerimize Dağıtılması Yasaktır. Telif Hakları İçeren Film, Dizi, Oyun ve Program Yayınlamak Kesinlikle Yasaktır. Üyeliğiniz Kapatılır.!!!

• UyduPortaL Trendyol ve HepsiBurda Hizmetinizde

---->LUTFEN OKUYUNUZ<----

• Ana sayfa
  • Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
  • Forumlar
  • İptv Panel Adresleri World / Turkey Paylaşımlar
  • İptv Panel Adresleri Paylaşım Bölümü

Güncel ✅ STB Stalker Portale Emu Mac Adresleri 2021

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ViP..MEMBERS

Elit Aday
Elit Aday
Konuları takip etmişsindir. Ben size daima destek oldum. Destek olma sırası sizde. Bakınız sayenizde tüm yetkilerim alındı. Paylaşımlar yapamıyorum. Resmen beni yargısız infaz ettiler. Sizde sadece izlemektesiniz. Bizde bir laf var.. Babana bile güvenmeyeceksin.. Ben herkesi(Sizi) kendim gibi doğru,dürüst kabul ettiğimden,bildiğimden çok çabuk yanılıyor olabiliyorumki,Hep seyirci kalmayı seçtiğinizide görüyorum..Haydi kendiniz isbatlayın. Tüm gerçekleri yöneticilerle paylaşında sizinde amaçınızın ne olduğunu dürüstlüğünüzü göreyim.Bileyim. Açıklamak erdemliktir. Erdemliyseniz yöneticilerle gerçekleri paylaşırsın. Bekleyip görelim.İyi geceler.
Gizli Mesaj
Şşşt Gizli Mesaj Lütfen Mesajı Beğen. >Beğendim< Butonuna Bas Sağ Altta.!!

kurtulus_07

Uyduportal Uye
UyduPortaL Üye
Konuları takip etmişsindir. Ben size daima destek oldum. Destek olma sırası sizde. Bakınız sayenizde tüm yetkilerim alındı. Paylaşımlar yapamıyorum. Resmen beni yargısız infaz ettiler. Sizde sadece izlemektesiniz. Bizde bir laf var.. Babana bile güvenmeyeceksin.. Ben herkesi(Sizi) kendim gibi doğru,dürüst kabul ettiğimden,bildiğimden çok çabuk yanılıyor olabiliyorumki,Hep seyirci kalmayı seçtiğinizide görüyorum..Haydi kendiniz isbatlayın. Tüm gerçekleri yöneticilerle paylaşında sizinde amaçınızın ne olduğunu dürüstlüğünüzü göreyim.Bileyim. Açıklamak erdemliktir. Erdemliyseniz yöneticilerle gerçekleri paylaşırsın. Bekleyip görelim.İyi geceler.
Yanlış anlama ama çoçuk gibisin seni atmadıklarına dua et ben yönetici olsam direk atardım seni sebebi ise forumda en iyi paylaşım yapan kişileri banlamışşsın foruma en büyük zararı vermişsin egona yenik düşük benden daha iyi paylaşımlar yaptılar diye herkesi banlamışşın birde 65 yaşındayım yazmışsın 65 yaşında bir insan biraz olgun olur önüne geleni banlamaz millete benim paylaşımlarımı neden begenmiyorsun tabi cevap yazacaksınız yazmazsanız görmezseniz gibi fırçalar attın bi dövmedigin kaldı üyeleri bundan sonra paylaşım yapmayacam falan filan gibi saçma seyler yazdın .Bence bu kopyala yapıştır işini bırak biraz kendini geliştir openin osunu bilmezsin havandan egondan geçilmiyor birisi inşalla seni atarda kurtuluruz bu neya bu kadar ego niye hepimiz insanız kardeşim.sana yöneticilik verdiler diye kralmı oldum zannettin kendini .

Alperentoy

Onursal Üye
Onursal Üye
Yanlış anlama ama çoçuk gibisin seni atmadıklarına dua et ben yönetici olsam direk atardım seni sebebi ise forumda en iyi paylaşım yapan kişileri banlamışşsın foruma en büyük zararı vermişsin egona yenik düşük benden daha iyi paylaşımlar yaptılar diye herkesi banlamışşın birde 65 yaşındayım yazmışsın 65 yaşında bir insan biraz olgun olur önüne geleni banlamaz millete benim paylaşımlarımı neden begenmiyorsun tabi cevap yazacaksınız yazmazsanız görmezseniz gibi fırçalar attın bi dövmedigin kaldı üyeleri bundan sonra paylaşım yapmayacam falan filan gibi saçma seyler yazdın .Bence bu kopyala yapıştır işini bırak biraz kendini geliştir openin osunu bilmezsin havandan egondan geçilmiyor birisi inşalla seni atarda kurtuluruz bu neya bu kadar ego niye hepimiz insanız kardeşim.sana yöneticilik verdiler diye kralmı oldum zannettin kendini .

Kişisel konuları özelden halledin. Genelden başlayıp özelleştirme yapmayın lütfen. Olan oldu, olan geçmişte kaldı, önümüze bakalım, yönetim tecrübesi var. Normal bir üyeden daha tecrübeli, yarın ne getirir bilinmez. Bu forum da hoşgörü ve liyakat esas olmuştur. Yeniden yönetime gelmeyeceği mi garanti edildi de böyle üst perdeden giriş yapıyorsunuz. Bakınız sizlere bile iade-i itibar yapılmış durumda.
Her ne kadar çok beğenmeyen var deseniz de bir o kadar beğeneni de vardır. Ben şahsen son yazdıklarına ve kendine ait seviyeyi düşürmesine razı gelmedim, netice de yönetici olarak tüm forumu ve karakterini temsil ediyordu. O da kendini kontrol edemedi kendini biraz geri olması gereken yere çekemedi. Şimdilik sonuç budur.
Bu konuyu hepimiz için kapatalım. Önümüze bakalım. Forumun hepimiz için keyifli bir buluşma ve paylaşma yeri olmasını korumaya gayret edelim.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  • Ana sayfa
  • Forumlar