Neler yeni
Televizyon ve iPtv Dünyasına Açılan Pencere 2023

Bu örnek bir konuk iletisidir. Üye olmak için bugün ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilir ve kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsiniz!

• Değerli Ziyaretçi UyduportaL iPtv Paylaşım Dünyasına Hoşgeldiniz. Önemli ve Öncelikli Kurallarımız ; Kesinlikle Türkiye Digital Platform (Digiturk,D smart, Tivi Bu) Linklerinin Paylaşılması, açıktan Tüm Üye ve Ziyaretcilerimize Dağıtılması Yasaktır. Telif Hakları İçeren Film, Dizi, Oyun ve Program Yayınlamak Kesinlikle Yasaktır. Üyeliğiniz Kapatılır.!!!

• UyduPortaL Trendyol ve HepsiBurda Hizmetinizde

---->LUTFEN OKUYUNUZ<----

• Ana sayfa
  • Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
  • Forumlar
  • İptv Panel Adresleri World / Turkey Paylaşımlar
  • İptv Panel Adresleri Paylaşım Bölümü

iPtv PaneL ✅ STB Stalker Portale Emu Mac Adresleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pomak22

Uyduportal Uye
UyduPortaL Üye
neden teşekkür edip sayfayı dolduruyorsunuz anlamıyorum sadece beğeni yetmiyormu

cok haklisiniz,yalniz bazi sunum yapan arkadaslar,yüklerken tesekkür ve begeni secenegini yaptiklarindan dolayi,tesekkür yazmak zorunda kaliniyor.

aslinda bence mantiksiz,forum yöneticileri bu secene kaldirsa daha iyi olur,begeni basildiginda yeterlidir,sacma sapan yazilan tesekkürlerle kirlilik olmaz.

Lanetli

Uyduportal Uye
UyduPortaL Üye
bu iş zevk işi değilmi paylaşım yapanlar robat değilki insandirlar tabiki bizler paylaşım yapanları hem begenip hem tesekkür edecez.. siz isiyorsunuz sadece link paylaşılsın kimse yorum yapmasın sayfada sadece senin istedigin kodlar olsun eee paylaşım yapan kişide bir süre sonra sıkılır bırakır neden emek versin ki biz siz onların yerine gecin bakalim ne olacak yada gelin ben size ogreteyim nasil mac ve iptv hack kırılır diye
saattlerde programa bakip kac tane kırıldı diye bekleyin sonra gelin buraya paste edin gidin :)

mahmu6t51

Uyduportal Uye
UyduPortaL Üye
bu iş zevk işi değilmi paylaşım yapanlar robat değilki insandirlar tabiki bizler paylaşım yapanları hem begenip hem tesekkür edecez.. siz isiyorsunuz sadece link paylaşılsın kimse yorum yapmasın sayfada sadece senin istedigin kodlar olsun eee paylaşım yapan kişide bir süre sonra sıkılır bırakır neden emek versin ki biz siz onların yerine gecin bakalim ne olacak yada gelin ben size ogreteyim nasil mac ve iptv hack kırılır diye
saattlerde programa bakip kac tane kırıldı diye bekleyin sonra gelin buraya paste edin gidin :)
bumu yani biz panel kırmanın ne kadar zor olduğunu bilmiyormuyuz hasbelkader bende yapıyorum bir gün bazen iki gün sürebiliyor tarama ama forumda kirlilik oluyor beğendiğin zaman zaten ödüllendiriyorsun puan kazanıyor kişi ama tabi bazı konular cevap yazmak istiyor ona yapacak bir şey yok form sayfasına bakıyorsun güncel görünüyor giriyorsun teşekkür bundan dolayı sitem ettim ben kirlilik olmasın tamam ben belki paylaşım yapmıyorum ama bu formu sürekli takip ediyorum ve sürekli forumdayım saygılarımla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  • Ana sayfa
  • Forumlar