Gizli Mesaj
Mesajı Görmek İçin Beğenmeniz Yeterli . Sağ Altta Beğendim Tuşuna Basınız.
Değerli Ziyaretçi UyduportaL iPtv Paylaşım Dünyasına Hoşgeldiniz. Önemli ve Öncelikli Kurallarımız ; Kesinlikle Türkiye Digital Platform (Digiturk,D smart, Tivi Bu) Linklerinin Paylaşılması, açıktan Tüm Üye ve Ziyaretcilerimize Dağıtılması Yasaktır. Telif Hakları İçeren Film, Dizi, Oyun ve Program Yayınlamak Kesinlikle Yasaktır. Üyeliğiniz Kapatılır.!!!
adminlerimiz bu işi çözer merak etmeyinpanellerde uygulamak istediginiz mac adresleri ni her zaman stb emulerde calistiramassiniz bosuna denemeyin arkadaslar bazi paneller mac checkere stb emulerde izin vermiyor bir nevi blokluyor aktif olmasina ragmen veya checker yapsa bile seyredemessiniz mac-cihaz eslesmesi gibi olmayan panellerde ugrasmayin cunku panelcilerde onlem almaya basladi bu kadar mac adresleri ortaliga dokulunce normal.her panel kendince yeni sistemler uretiyor
benim seyretmeme gibi bir sorunum yok.ben sadece panellerin durumunu ozetledim .zaten cozum bulunan panellerde kimse buldugu cozumu puplic etmez. piyasaya vermez.yavas yavas herkes sistemini değiştiriyor mac adres stbemu calissada vlc de çalismiyor nedeni token artık herkes token koyuyor tokenler değişkendir her iki 2,3 saniyede otomatik şifre değişiyor
adminlerimiz bu işi çözer merak etmeyin
hocam mac adresinin m3u linki var kanal listesi geliyor fakat görüntü yok bu neden olabilir?panellerde uygulamak istediginiz mac adresleri ni her zaman stb emulerde calistiramassiniz bosuna denemeyin arkadaslar bazi paneller mac checkere stb emulerde izin vermiyor bir nevi blokluyor aktif olmasina ragmen veya checker yapsa bile seyredemessiniz mac-cihaz eslesmesi gibi olmayan panellerde ugrasmayin cunku panelcilerde onlem almaya basladi bu kadar mac adresleri ortaliga dokulunce normal.her panel kendince yeni sistemler uretiyor