Great work! Thank you!Arkadaşlar merhaba. Stalker Portal Player For Pc programımızın 4. versiyonu hazır.
[Hidden content]
Bu örnek bir konuk iletisidir. Üye olmak için bugün ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilir ve kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsiniz!
Değerli Ziyaretçi UyduportaL iPtv Paylaşım Dünyasına Hoşgeldiniz. Önemli ve Öncelikli Kurallarımız ; Kesinlikle Türkiye Digital Platform (Digiturk,D smart, Tivi Bu) Linklerinin Paylaşılması, açıktan Tüm Üye ve Ziyaretcilerimize Dağıtılması Yasaktır. Telif Hakları İçeren Film, Dizi, Oyun ve Program Yayınlamak Kesinlikle Yasaktır. Üyeliğiniz Kapatılır.!!!
Great work! Thank you!Arkadaşlar merhaba. Stalker Portal Player For Pc programımızın 4. versiyonu hazır.
[Hidden content]
merci pour ce super travailArkadaşlar merhaba. Stalker Portal Player For Pc programımızın 4. versiyonu hazır.
[Sen Hayırdır ? Gizli Konu Bu ..!!]
bahsettiğin ağır çekimde oynatma olayına hiç denk gelmedim. bilgisayarının interneti veya antivirüsü ile ilgili olabilir. belki izlediğin panelden de kaynaklanabilir. kapanırken hata mesajı bende çıkmıyor ama bu sorunu yaşayanlar olduğu için o konuyu inceleyeceğimteşekkürler. ama hata var 1 kaç tane. kanal izlerken ağır çekimde izler gibi takılıyor. aynısı film izlerkende oluyor. özellikle ileri sararken. bir de yazılımı kapatınca ekrana hata kodu düşüyor. diyer yerler ben çok güzel. kanalı izlerken ağır çekimde izlenme hatasını çözersen yeterli .))
internet 24mbit antivürs pc de yokbahsettiğin ağır çekimde oynatma olayına hiç denk gelmedim. bilgisayarının interneti veya antivirüsü ile ilgili olabilir. belki izlediğin panelden de kaynaklanabilir. kapanırken hata mesajı bende çıkmıyor ama bu sorunu yaşayanlar olduğu için o konuyu inceleyeceğim