Neler yeni
Televizyon ve iPtv Dünyasına Açılan Pencere 2023

Bu örnek bir konuk iletisidir. Üye olmak için bugün ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilir ve kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsiniz!

• Değerli Ziyaretçi UyduportaL iPtv Paylaşım Dünyasına Hoşgeldiniz. Önemli ve Öncelikli Kurallarımız ; Kesinlikle Türkiye Digital Platform (Digiturk,D smart, Tivi Bu) Linklerinin Paylaşılması, açıktan Tüm Üye ve Ziyaretcilerimize Dağıtılması Yasaktır. Telif Hakları İçeren Film, Dizi, Oyun ve Program Yayınlamak Kesinlikle Yasaktır. Üyeliğiniz Kapatılır.!!!

• UyduPortaL Trendyol ve HepsiBurda Hizmetinizde

---->LUTFEN OKUYUNUZ<----

• Ana sayfa
  • Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
  • Forumlar
  • İptv Panel Adresleri World / Turkey Paylaşımlar
  • İptv Panel Adresleri Paylaşım Bölümü

Güncel ✅ STB Stalker Portale Emu Mac Adresleri 2021

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

usta2017

ℂ☆usta2017ℂ☆
UyduPortaL Üye
Alttaki blog sahibi netten çöplük gibi topluyor karma bir şekilde, bir ara bizim forumdan da taşıyordu, kendi paylaşımlarımı görmüştüm.
https://emucodes.blogspot.com/2021/08/free-stbemu-daily-activation-code_574.html
Yukarıdaki paylaşımların alındığı link. Belkide burada da aramızdadır.

Hadi sıradan üye yapsın da yöneticide 1:1 copy paste yaparmı?
linki paylaş daha iyi, emeğimize başkasından nasıl saygı isteyeceğiz.?

Bu günlük bunları görünce şevkim kaçtı......
Yukarıdaki paylaşımlar o sizin belirttiğiniz yerden kesinlikle alınmadı.Bu linkide ilk defa gördüm. Herkes paylaşımları , internet denen teknolojide sınırsız paylaşımlar olduğunuda bilmesi gerekir. Kaldıki geçmişte bu konularda paylaşımlarda bulundum. Önceleri deneyip paylaşıyordum. Bu kırma işi çok zaman vede uygun proğram istediği onun içinde genelde paylaşınmlarımın alıntı olduğu şeklinde. Fakat o linkten kesinlikle bu güne kaadar alıntım olmadı. İster inanırsınız ister inanmazsınız. İnanmazsanız tüm geçmiş paylaşımlarımda kırma işi yapmadığımı yazdığımı mutlaka göreceksinizdir. Bu güne kadar tüm paylaşımlarımda şeffaf açıklayıcı, doğru bilgilerle paylaşımlar yaptım. Aksini iddia edenlere hodri meydan. Saygılar.İyi günler.

usta2017

ℂ☆usta2017ℂ☆
UyduPortaL Üye
Benim paylaşımlarımdan bir kaçı. Diğer konulardaki paylaşımlardada aynı bilgileri araştıranlar görecektir.
Ben 5 yıllık geçmişi tektek araştıracağım ve aşağıda yazdıklarım gibi isbatlayacağım. Denenmediğini , garantisininde olmadığı gibi..Doğru bilgilendirme..
Bir paylaşımımdaki doğrular - 1
19 mayıs 2019 tarihli.
Bu doğru paylaşımlarımı zaman buldukca araştıracağım. Buradada paylaşacağım.
20 haziran 2019
Geçmişi araştırmadan , bilmeden lütfen peşin ve ön yargılı olmayalım. Tavsiyemde olmayın. Ayrıca burası paylaşım yeri bir forumdur. Mahkeme değildir. Kimse kimseye yalan borcu yoktur. Çünkü bu form da paylaşım yapan ben ve diğerleri hiçbir menfaat amaçlı paylaşımlar yapmıyorum. Varsa bir menfaat paylaşımı hodri meydan mahkeme yapalım.
Bu bilgileri verme mecburiyetim varmı. Paylaşı geceblirdim. Geçmedim. İnceleyecek kişiler doğruyu bilsin ona göre davransınlar diye..

usta2017

ℂ☆usta2017ℂ☆
UyduPortaL Üye
Tekrardan hatırlatıyorum ;
Stb kod çoğaltma işi yapmıyorum. Paylaşımlarım tamamen internet ortamından alıntıdır.
Bu iş iyi bir proğram, çok zaman, ve özel combolar sayesinde olmaktadır. Bu konularda defalarca bilgi paylaşımı yaptım.
Yine bir kez daha yapıyorum.
Bu mac adreslerindeki yayınlarda, genelde tek kişilik yayınlardır. Bir kişide yayın açıldımı bir başkasında kesinlike yayın açılmaz.
O kişide kapandığında bir başkasında yayın açılabilir. Bir açık yayın bulmak bazen tek bir mac adreste olabileceği gibi (Konunun uzmanlarınca anında kırılanlar hariçtir) bazende onlarca, yüzlerce deneme yaparsın açık yayın bulamayabilirsiniz. Tamamen şansınızadır. Geçmişte(Araştırılabilir) sizler zaman kaybı yaşamamanız için ekran resimli olarak paylaşımlarda da bulunuyordum. Zaman zaman bunlardada saygısızlık yapanlar olduğundan kontrollü paylaşımları askıya aldım.Bunuda bilgi olarak defalarca paylaştım.Araştırabilirsiniz. Şimdide sınırsız kütüphane bilgi deposu internet ortamından araştırarak, uygun olabileceğini düşündüklerimi sizlere alıntı olarak paylaşmaya çalışıyorum.Takdir eden eder. Etmeyenlerinde canı sağolsun.
Bir konuyu da bilgilendirmeden geçemeyeceğim.bazı paylaşımlarda maç adrelerle birlikte sistem m3u dosyasınıda oluşturarak verir. Şunuda kesinlikle bilmeniziisterimki %99 m3u linklerinden yayın açılmaz. Çünkü şu an için server-yayıncı ve yapımcılar m3u linki oluşmasına engel atamıyırlar fakat içeriğine engel atabildiklerini biliyorum.Yani sizlere paylaşılan m3u linklerine itibar etmeyin. Yine şuan için maç adrelere bildiğim kadarıyla engel atılamıyor. Onun içindirki denemelerinizi hep maç adreslerle yapmaya çalışınız.

Son düzenleme:

usta2017

ℂ☆usta2017ℂ☆
UyduPortaL Üye

Alperentoy

Onursal Üye
Onursal Üye
Tekrardan hatırlatıyorum ;
Stb kod çoğaltma işi yapmıyorum. Paylaşımlarım tamamen internet ortamından alıntıdır.
Bu iş iyi bir proğram, çok zaman, ve özel combolar sayesinde olmaktadır. Bu konularda defalarca bilgi paylaşımı yaptım.
Yine bir kez daha yapıyorum.
Bu mac adreslerindeki yayınlarda, genelde tek kişilik yayınlardır. Bir kişide yayın açıldımı bir başkasında kesinlike yayın açılmaz.
O kişide kapandığında bir başkasında yayın açılabilir. Bir açık yayın bulmak bazen tek bir mac adreste olabileceği gibi (Konunun uzmanlarınca anında kırılanlar hariçtir) bazende onlarca, yüzlerce deneme yaparsın açık yayın bulamayabilirsiniz. Tamamen şansınızadır. Geçmişte(Araştırılabilir) sizler zaman kaybı yaşamamanız için ekran resimli olarak paylaşımlarda da bulunuyordum. Zaman zaman bunlardada saygısızlık yapanlar olduğundan kontrollü paylaşımları askıya aldım.Bunuda bilgi olarak defalarca paylaştım.Araştırabilirsiniz. Şimdide sınırsız kütüphane bilgi deposu internet ortamından araştırarak, uygun olabileceğini düşündüklerimi sizlere alıntı olarak paylaşmaya çalışıyorum.Takdir eden eder. Etmeyenlerinde canı sağolsun.
Bir konuyu da bilgilendirmeden geçemeyeceğim.bazı paylaşımlarda maç adrelerle birlikte sistem m3u dosyasınıda oluşturarak verir. Şunuda kesinlikle bilmeniziisterimki %99 m3u linklerinden yayın açılmaz. Çünkü şu an için server-yayıncı ve yapımcılar m3u linki oluşmasına engel atamıyırlar fakat içeriğine engel atabildiklerini biliyorum.Yani sizlere paylaşılan m3u linklerine itibar etmeyin. Yine şuan için maç adrelere bildiğim kadarıyla engel atılamıyor. Onun içindirki denemelerinizi hep maç adreslerle yapmaya çalışınız.

En verimli paylaşımın bu oldu şükür ki neyi ne kadar bildiğini anlamış olduk. Stb kod çoğaltması ne demektir anlamasak da ilk senden duymuş olduk. Senin işe yaramaz dediklerinle neler yaptığımızı da anlamadığını gördük. Yazdıklarının boş olduğunu ViP..MEMBERS üyenin paylaşımlarına bakıp anlaman lazım. Benimkilerden bahsetmiyorum, kişisel olmasın "lamerliği" çoktan geçtim.

Tekrar ederek diyorum ki forumda yöneticilik yapan biri niye dışarıdan içeri copy-paste yapar. Beğenilmeye mi ihtiyacınız var, yeterince beğenilmişsiniz, yetkilendirilmişsiniz. Forumun itibarını korumak önceliğiniz olmalı. Bırakın normal üyeler yapsın, yapacaksa copy-paste işlerini....
Saygılar üstadım.

Not: Havada kalmasın çok zor dediğin sana zor belli ki, bak altta resimde mini combodan çıkanlar 6 dakikalık tarama 473 hit. Övünerek kontrolsüz diye paylaştığın panelin test edilmiş hali. Tekrar söyleyeyim; lamer değiliz, kimsenin işine çomak sokma derdinde değiliz, amacımız eğlenmek biraz da panel sahiplerine bak açıklarınız var önlem alın parasını aldığınız müşterilerinizi mağdur etmeyin demek. 16 Kişilik bir gurup yada (upload hızı yeterli) PC ile bir panelin taranması 1 gün sürmüyor. "Sonraki mesajlara da çıktılarından yakın tarihli olanlardan örnek koyayım"

screenshot.jpg

Son düzenleme:

usta2017

ℂ☆usta2017ℂ☆
UyduPortaL Üye
--->
[Sen Hayırdır ? Gizli Konu Bu ..!!]
Sizler bu konularda uzman olabilirsiniz. Ben hiç bir zaman uzman olduğumu her konuda bilgi sahibi olduğumu yazmadım.İddiadada bulunmadım. Ayrıca bu proğramlar bildiğim kadarıyla üçretli olabilir. Önceleri basit proğramlarla denemeler yaptım paylaştım. Şuan böyle proğramlara ekonomi ayıracak durumda değilim: Sizler ekonomik olarak iyi durumda olabilirsiniz. Allah daha fazlasını versin. Ben kendi yağı-tuzu ile kavrulan bir bireyim. Bu kısıtlı imkanlarımlada elimden geldiğince yardımcı olmaya, faydalı olmaya çalışıyorum. Neden bu iyi niyetim sizlerin bu kadar zoruna gitti bunuda anlamıyorum. Bir kişiyi engeledim diyemi? O da tamamen formun menfaatleri içindi? Bu duurumuda başka yönetici kardeşiminde bilgisi vardı. Hatta sadece biraz daha esnek davranmamı ikaz etti. Bende esnek davranmaya başlamıştım. O kiş geri geldiğinde ona saygı duyarım, hoşgeldiniz deme büyüklüğü gösterdiğimemi, ben o kadar iyi niyetli karşılık vermeme rağmen neden o kişinin hakaret dolu saygısılıklarını okuyup dikkate alınmıyor. Hep ben. Vurun garibana bumudur. Gerçekten beni en iyi sizin anlayacağınız düşünüyordum. Sizde vurdunuzya Sağlık olsun. Ben herşeyi rabbime havale ediyorum. Neticede gideceğimiz yer onun yanı.Yinede bendenbirkaç yaş büyüğümsün ne derseniz saygı duyarım. Şunuda bir okuyun sonra karar verin.
kaank35453545.JPG

Ne kadar duyarlı yadığımıda okuyun. Ben bu yazıyı yazdıktan sonra o kişinin yazdıkları saygısızlıkları hakaretleride yazabilirim. Lütfen ön yargılı, peşin fikirli olmayın. Karşılıklı inceleyin. Yinede beni asacaksanız asın. Binlerce forumda üye varken hep bu üye savunuluyor. Derlerya '' Hırsızın hiçmi sucu yok hakimim'' 2. bir kişi ile bu tür polemik bu güne kadar olmuşmu? Varsa o kişide çıksın şunu-şunu yaptın. Saygısızlık-Hakaret olarak. Ben burada menfaat peşinde olmadım. Hep form için forumdaki üyelere yardımcı olmktan başka bir düşüncede olmadım. Derlerya '' Anlayana sivrisinek saz, anlamayana dvul zurna az.'' Eğerki Siz ve Forumdaki diğer Yöneticilerim vede o kişi haricindeki tüm üyelerden , bir hatam , kusurum olmadıda, olduysa da hepinizden özür dilemesini bilecek kadarda karakterliyimdir. Özür dilerim.Yazdığım gibi her türlü kararlarınız, uygulamalarınıza başım üstüne derim Saygılarımı sunarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  • Ana sayfa
  • Forumlar